Euphoria (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Euphoria (2019) online subtitrat, noul serial HBO care urmăreşte un grup de elevi de liceu în procesul lor de maturizare într-o lume a drogurilor, sexului şi a traumelor, a stârnit controverse din cauza scenelor explicite.

Producţia HBO (bazată pe un serial israelian) este creată de Sam Levinson, va avea opt episoade, iar premiera va fi, inclusiv în România, pe 17 iunie pe HBO GO şi la HBO. Protagonista serialului e actriţa şi cântăreaţa americană Zendaya, în vârstă de 22 de ani. Noul serial HBO a stârnit controverse încă din timpul filmărilor din cauza conţinutului explicit de sex şi nuditate. Un grup de părinţi şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectul pe care îl va avea producţia asupra adolescenţilor.

Euphoria (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Sam Levinson
Actori: Zendaya, Austin Abrams, Maude Apatow
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.3


Euphoria (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

S01E03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08


Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI


Review Euphoria (2019)

Primul episod al „Euphoria“ ilustrează o scenă explicită de viol în care este implicată o tânără de 20 de ani şi un bărbat de 46. De asemenea, în primul episod mai au loc scene dure de sex şi sunt prezentate imagini cu tineri care se droghează.

Scenele de nuditate sunt numeroase, numai în episodul al doilea al serialului apar 30 de penisuri. Astfel, grupul Parents Television Council a avertizat HBO că noul serial conţine un număr exagerat de scene explicite de sex, nuditate, violenţă şi consum de droguri în rândul adolescenţilor. Într-un interviu pentru Fox News, preşedintele Consiliului Părinţilor a cerut HBO să renunţe la show-ul de televiziune. „Au o responsabilitate“, a declarat acesta.

În plus, unul dintre actori ar fi renunţat la rol în timpul filmărilor pentru episodul pilot. Brian „Astro“ Bradley (22 de ani) a vrut să renunţe la rolul său pentru că s-a simţit inconfortabil să filmeze scene care nu se aflau iniţial în scenariul episodului, dar şi în momentul în care a aflat că personajul său va avea parte de experienţe homosexuale. După lungi discuţii cu producătorii, el a fost înlocuit cu actorul şi cântăreţul Algee Smith (21 de ani).

Creatorul şi scenaristul serialului, Sam Levinson, a ieşit în apărarea producţiei şi spune că „Euphoria“ nu este atât de „controversat“ pe cât se teme publicul, dar recunoaşte că „vor exsta părinţi care vor fi scandalizaţi, indignaţi de-a dreptul“. „Acest serial îţi arată foarte sincer cât este de dificil să creşti în ziua de azi“, a mai spus el.

De asemenea, directorul de programe al HBO, Casey Bloys, susţine total noua producţie şi subliniază că multe dintre scene sunt inspirate din realitate: „Chiar dacă va părea că se depăşesc nişte limite, unii oameni chiar au trăit aceste lucruri în viaţa reală“.


Euphoria (2019)
Euphoria (2019) Online Subtitrat in Romana

Euphoria (2019) online subtitrat, noul serial HBO care urmăreşte un grup de elevi de liceu în procesul lor de maturizare într-o lume a drogurilor, sexului

Editor's Rating:
5