Euforia (2018)

Inseland moartea vorbeste catre cel mai bun si cel mai rau dintre noi in filmul Euforia online subtitrat. O minciuna alba poate atenua temerile, poate ascunde vinovatia si poate repara ceea ce este rupt. De asemenea, poate prelungi durerea, afecta legaturile si poate reflecta mai mult asupra agentului decat asupra destinatarului.

Dilema diagnosticului terminal este descoperita in aceasta drama expresiva, desi putin implauzibila a lui Valeria Golino. Euforia online subtitrat este ancorata de doua excelente performante centrale: Riccardo Scamarcio in rolul lui Matteo – un bogat, antreprenor carismatic – si Valerio Mastandrea ca fratele sau Ettore – un invatator aspru, sensibil.

Perechea improbabila se intalneste din cauza unor stiri. Aceasta implica responsabilitatea si luarea deciziilor fata de Matteo. Omul de afaceri ii duce pe fratele sau la Roma, oferindu-i cazare de lux, o carte de credit si cea mai buna ingrijire medicala. Este un act suprem de afectiune intre frati. Dar ajutorul lui Matteo impiedica planurile lui Ettore, producand o consecinta profund inumana. Scapat de autonomie, starea de boala a profesorului devine confortabila din punct de vedere material, dar emotional goala.


Regia: Valeria Golino
Actori: Riccardo Scamarcio, Valerio Mastandrea, Isabella Ferrari
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Euforia (2018) Online