Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice, SF
Producator(i): Charlie Kaufman, Michel Gondry
IMDB: 8.4
Regia: Michel Gondry
Actori: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Este un lucru să se spele că omul drept plecat de păr, și un alt să-l șteargă din mintea ta. “Strălucirea eternă a minții neprihănite” imaginează o procedură științifică care poate șterge câmpuri întregi de memorie – astfel încât, de exemplu, Clementine poate uita că a întâlnit vreodată Joel, să nu mai vorbim a căzut în dragoste cu el. “Există vreun pericol de leziuni ale creierului?” inventatorul procesului se cere. “Ei bine,” a permite, în glas mai amabilitate, “punct de vedere tehnic, procedura este leziuni ale creierului in Eternal Sunshine of the Spotless Mind.”

Filmul Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un labirint creat de scenaristul Charlie Kaufman, a cărui “Being John Malkovich” și “adaptare”, au fost neorealismul în comparație cu aceasta. Jim Carrey și Kate Winslet joacă Joel și Clementine, într-un film care, uneori, se simte ca o serie nesfârșită de avortat Meet Cutes. Că ei își pierd mințile lor în timp ce tot despre ele sunt păstrarea lor este un tribut adus lor de calificare; ei centru caracterele lor, astfel încât să putem pasa de fapt despre ei chiar și atunci când acestea sunt în mod constant pierde evidența propriile lor vieți. ( “Jurnalul meu”, Joel observă ciudat, “este … doar gol.”)

Filmul Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un exemplu radical de labirint Cinema, că stilul în care bobinele de poveste din spate asupra lui însuși, redefinirea totul și apoi a aruncat-o în aer și redefinirea-o din nou. Pentru a reconstitui în ordine cronologică ar fi inselat, dar voi ieftin: La un moment dat, înainte de începutul tehnică a filmului, Joel și Clementine iubeam in Eternal Sunshine of the Spotless Mind, iar aventura lor sa încheiat prost, și Clementine mers la Dr. Howard Mierzwiak (Tom Wilkinson ) la Lacuna Inc., pentru a avea Joel șters din minte.

Descoperirea aceasta, Joel în răzbunare se aplică pentru a avea amintiri de șters ei. Dar lucrul amuzant despre dragoste este, se poate supraviețui circumstanțele sfârșitul acestuia; ne amintim vremurile bune mai bine decât cele rele, si Joel decide la mijlocul proces care poate el ar dori să-și amintească Clementine, după toate. El încearcă in Eternal Sunshine of the Spotless Mind să veveriță departe unele dintre amintirile sale în colțuri ascunse ale minții lui, dar procesul este implacabil.

Dacă credeți că acest lucru face ca filmul de sunet penetrabil, n-ai idee. După cum se deschide filmul, Joel este cuprins un constrângere inexplicabilă să șanț de muncă și să ia trenul spre Montauk, sau la bordul trenului se intalneste Clementine. Pentru toate acestea știu că nu au mai văzut unul pe altul și înainte, dar cumva există o legătură, o umbră îndepărtată de deja vu. Pe parcursul filmului, care se mișcă liber, amețitor, înainte și înapoi în timp, ei vor fiecare experiență versiuni fragmentare ale relațiilor le-au avut, ar fi putut avea, sau ar putea fi având.

Intre timp, înapoi la sediul Lacuna, există mai multe complicații.

Lacuna (www.lacunainc.com) pare să fie o firmă prosperă și în creștere (face publicitate unei Special Ziua Îndrăgostiților), dar, în realitate, ea constă numai din avuncular Dr. Mierzwiak și echipa sa de asistenți: Stan (Mark Ruffalo), Patrick (Elijah Wood) și Mary (Kirsten Dunst). Există nenumărate complicații care implică ei, ceea ce nu voi descrie in filme online Eternal Sunshine of the Spotless Mind, deoarece nu ar fi doar nedrept să dezvăluie complot dar probabil imposibil.

“Eternal Sunshine of the Spotless Mind” a fost regizat de Michel Gondry, un veteran al videoclipurilor al cărui caracteristică în primul rând, “Human Nature” (2002), de asemenea, scris de Kaufman, a avut o nebunie care a abordat geniu și apoi virat departe. În acest film, Tim Robbins a jucat ca un copil overtrained care dedică viața de adult de predare maniere la masă la șoareci albi. Scena în care mouse-ul de sex masculin politicos scoate scaunul pentru femei să se așeze este, fără îndoială, într-o categorie proprie.

În ciuda sărind prin cercuri în mod deliberat derutant de povestea ei, “Eternal Sunshine” are un centru de emoțională, și asta e ceea ce face să funcționeze. Deși Joel și Clementine ping-pong, prin diferite stadii de romantism și realitate, ceea ce rămâne constantă este nevoia umană de iubire și de companie, precum și constrângerea uman pentru a menține în căutarea ei, în ciuda tuturor obstacolelor. Acesta poate fi, de asemenea, adevărat că Joel și Clementine, care par a fi astfel opuse (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), ar putea fi o bună potrivire pentru fiecare parte, și așa mai departe, dacă se păstrează pe satisfacerea ei vor păstra pe care se încadrează în dragoste, și Lacuna Inc. ar putea să fie înlocuită cu programul de protecție a martorilor.