Essex Vendetta (2016)

Essex Vendetta (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Terry Lee Coker
Actori: Michael McKell, Kris Johnson, Danniella Westbrook
Anul: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer Essex Vendetta (2016)

Sinopsis Essex Vendetta (2016)

In filmul Essex Vendetta un simplu om ce are o slujba obisnuita este pe cale sa iasa din rutina si vrea ceva la care nu poate ajunge.

Review Essex Vendetta (2016)

Ea poate fi în casa Big Brother, dar asta nu înseamnă Danniella Westbrook este în afara acțiunii – trailer pentru noul ei film tocmai a fost lansat și îl puteți vedea în toată slava lui aici Big Star Brother Danniella Westbrook este văzut balotare o cărămidă masivă de cocaină într-o mașină – ca fostul Sam Mitchell face debutul pe marele ecran.

Implicat în genul de activitate gangster ei pe ecran bruvvers Grant și Phil ar fi mândri, Westbrook joacă Michelle noi arme de limba engleză guvnors ‘n’ film Essex vendeta. Oglinda TV are trailer exclusiv – si se pare ca un film de gangster rip rage britanic.

În film, de asemenea, Michael McKell (DC Nick Henshall în Emmerdale, Carter asasinul din EastEnders, Wayne Essex Boys, cu Sean Bean), Spencer Atkins. Spencer este un om obișnuit într-o călătorie extraordinară în Underbelly crimei organizate, tradare si tradare. Încă astuparea cicatrici de la păcatele tatălui său, Spencer este atras în lumea interlopă, în încercarea de a garanta soția și viitorul copiilor. Doi frați se ocupe cu demonii lor și ambițiile unei vieți mai bune, prins pe o plimbare cu ei trebuie să vadă la bun sfârșit, stabilit pe fundalul marilor cer din Essex și soare Malta.