Espionage Tonight (2017)

Espionage Tonight (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Gordon Bralver
Actori: Sean Astin, Chasty Ballesteros, Joseph Gatt
2017
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!

<5YjWVV3STzk/Espionage.Tonight.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Espionage Tonight

Ceea ce poate părea un film mic și distractiv, de fapt, nu este. Încă am fost în neregulă cu lipsa de acțiune, dar lucru cu care nu eram cu adevărat bine a fost cu cât de incredibil de murdar și neplăcut acest film a fost de a urmări.

Este întotdeauna uimitor pentru mine cum un film cu aproape orice poveste în el poate reuși încă să se descurce ca unul incredibil de confuz și dezordonat. Acest lucru se datorează în principal faptului că filmul nu se poate concentra niciodată. Există mai multe lucruri care se întâmplă simultan, implicând multe (prea multe) personaje diferite. Care pur și simplu nu se simt vreodată conectate una la cealaltă. Este aproape ca și cum acest film a fost împușcat fără un scenariu și ia permis actorilor să vină cu propriile linii de dialog și poveste la fața locului. E greu să afli ce se întâmplă uneori. Dar ceea ce este în mod evident mai rău este faptul că suge toată energia și distracția din film.

Deoarece, la urma urmei, acest film era foarte clar o comedie. Nu stii cum credea ca ar fi distractiv sau amuzant sa te uiti, insa este o comedie. Cu momentele exagerate si personajele deasupra ei, care niciodata nu reusesc sa se comporte ca si cele care ar putea sa se simta bine. De asemenea, din moment ce din nou filmul nu se concentrează într-adevăr pe una sau două personaje principale bune. Nu pot spune cu adevărat cine ar trebui să fie principalul personaj în acest domeniu sau chiar cine ar trebui să fie unul dintre “băieții” buni sau răi.