Escape to Witch Mountain (1975)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Escape to Witch Mountain (1975) Film Online Subtitrat


Regia: John Hough
Actori: Eddie Albert, Ray Milland, Donald Pleasence
An: 1975
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Escape to Witch Mountain

Lucas Deranian se da drept unchiul lor doar pentru a-i trimite in ghiarele sefului sau megaloman, machiavelicul milionar Aristotle Bolt, care vrea sa-i exploateze. Jason, un vaduv cinic, ii ajuta pe cei doi copii sa scape spre “muntele vrajitoarei”. Iar acestia il ajuta pe Janson sa scape de durerea pierderii sotiei sale.

Cu mult timp în urmă, am fost în cărți. Aceasta nu este o frază ușoară, am scos din mulțime biblioteci. Alexander Key a scris un roman îngrijit numit “Escape to Witch Mountain” despre un preot numit Părintele O’Day. Care îi ajută pe doi frați să se întoarcă la poporul lor.

A fost o carte foarte bună și știam când am cumpărat cartea din Târgul de carte că este o retipărire pentru a susține filmul. Cu toate acestea, în acel moment, filmările mele au fost minime. Am avut nevoie de câțiva ani. Pentru a putea vedea filmul (când Disney a scos prima dată Disney Channel, iirc) și am fost puțin surprins de libertățile care au fost luate cu cartea lui Key.

Preotul a devenit văduv și mașina bătut a devenit RV. Bolt nu era în cartea lui, dar era un interesant principal-vilian și mi-a plăcut filmul. Fiul meu, care este acum 6 (marti in aceasta saptamana), se bucura de vizionarea pe VHS la fel de mult ca mine!

Întoarcerea nu a fost la fel de bună – a fost o “să câștigăm bani făcând o continuare”, dar și ea a fost bună. Ca pe cel de-al 5-lea, am știut ce ar fi să fiu în afara normei. Si am vrut să am aceleași puteri ca și Tia, deci cred că asta spune ceva!