Escape Room (2017)

Șase prieteni își testează inteligența într-un joc care are un întors întunecat.

Așa cum sugerează titlul filmului și aluzia la boxart, filmul se referă la un grup de prieteni care participă la o cameră de evacuare, o activitate în care o persoană / oameni au sarcina de a rezolva o serie de puzzle-uri înainte de expirarea limitei de timp. Desigur, se transformă mortal, dar nu mai interesant sau palpitant.

Așa cum am menționat, acest lucru a avut-o pe Saw rip-off scrise peste tot. Asta nu-l descalifică automat de la a fi bun. Nu este nici pe departe la fel de rău ca orice de la Asylum sau Video Brinquedo, dar nu e greu să-ți faci tutun. Caracterele nu sunt cantate, de fapt nu au caracteristici reale.

Există doar două în distribuție cu orice cotlet care acționează efectiv, au fost Annabelle Stephenson care joacă o regină de gheață decentă și un tip desăvârșit al lui Evan William care încet devine mai dezlănțuit. Nu sunt deloc spectacole Oscar-vrednice, dar nici chiar materiale Raz Razzie.

Există unele gore decente în câteva scenarii în care se întâmplă de fapt, dar asta e cu adevărat tot filmul merge pentru asta. Jocurile nu au nici măcar greutatea sau complexitatea lor filosofică ca și filmele Saw. Merită un ceas și este foarte scurt, de 80 de minute.


Regia: Will Wernick
Actori: Evan Williams, Annabelle Stephenson, Elisabeth Hower
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.6


Escape Room (2017) Online