Escape Plan: The Extractors (2019)

După ce expertul în securitate, Ray Breslin din filmul Escape Plan: The Extractors (2019) online subtitrat, a fost angajat să salveze pe fiica răpită a unui mogul tehnic din Hong Kong dintr-o închisoare letonă formidabilă, prietena lui Breslin este, de asemenea, capturată.

Escape Plan: The Extractors (2019) Online


Regia: John Herzfeld
Actori: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.4


Escape Plan: The Extractors (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Escape Plan: The Extractors (2019)

Având în vedere cât de încrederi rămâne, participarea lui Stallone in Escape Plan: The Extractors si la continuările sale a fost lovită și dorită, cu ESCAPE PLAN 2: HADES doar cu el (și co-star Dave Bautista) în susținerea rolurilor. Ar fi putut fi mai rău însă, așa cum Emmett / Furla, producătorii, au o reputație de a-și alunga acționarii rapizi cu roluri minore pentru vedetele de top, cum ar fi Bruce Willis.

Stallone a avut un rol atât de mare în thrillerul lor de neuitat, BACKTRACE, dar în ESCAPE PLAN 2 el a fost încă în centrul atenției în punctul culminant și a reușit să acționeze într-o oarecare măsură. Totuși, Stallone însuși la numit recent (pe pagina lui Instagram) cel mai rău produs film pe care la implicat vreodată, în timp ce cântă laudele acestui film, care îl echipează cu regizorul de lungă durată, John Herzfeld, , la fel ca 15 MINUTE și 2 ZILE DIN VALIE.

Ca atare, acesta este un efort mai bun decât cel al lui HADES. Partea lui Stallone este mult mai mare de data aceasta, cu el cu adevarat plumb, desi el este inca off-screen pentru perioade mari de timp de ecran – cu caractere periferice obtinerea arce majore (cum ar fi “Glee” Harry Shum Jr.) numai pentru a fi departe în modul cel mai puțin manevrat ca o modalitate de a acoperi absența lui.

Herzfeld distinge filmul Escape Plan: The Extractors de ceilalți din serie, deși acceptă o premisă mult mai întunecată, cu baddie-ul lui Devon Sawa care vrea să se răzbune pe Stallone și pe echipajul său pentru felul în care și-au expediat tatăl (personajul lui Vincent D’Onofrio) în primul film .

Este nevoie de EXTRACTORI un timp pentru a merge in Escape Plan: The Extractors, dar odată ce personajul lui Jamie King este apucat și Breslin este mobilizat, acest lucru devine un acționar decent în clasa B – și mult mai solid decât ai obișnuit de la Emmett / Furla și Liongate’s Grindstone. Scenele de acțiune sunt bine executate, ajutat de cel de-al doilea plumb, Max Zhang, care este o stea în ascensiune în Asia datorită turnului său memorabil ca Master Z în IP MAN 3 și spin-off-ul MASTER Z: LEGEA DE MAN.

El se luptă cu dialogul englez, dar scenele lui de luptă sunt cu adevărat solide, el fiind fostul bodyguard / iubit al fatăi chineze răpit, care îl are și pentru tatăl său (intitulat Russell Wong în 90 de ani). Zhang are o scena de lupta buna impotriva lui Daniel Bernhardt, care a luptat cu totii de la Jason Statham in PARKER la Keanu Reeves in JOHN WICK la Bill Hader in “Barry” de la HBO.