Escape from Tibet (2012)

Escape from Tibet (2012) film online subtitrat

Alt titlu: Wie zwischen Himmel und Erde
Regia: Maria Blumencron
Actori: Yangzom Brauen, Carlos Leal, Hannah Herzsprung, David Lee McInnis, Andrew Lua
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 105 minute
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Poți ghici despre un titlu de film Escape from Tibet? Între cer și pământ sunete mai puțin specifice, dar mai ales iritat Compara de construcție care nu poate fi rezolvată în mod legal: Ce ar putea “fi ca între cer și pământ”? În conformitate cu filmul de Maria Blumencron nu sunt mult mai inteligente. Se înțelege cel puțin indicația locului – Tibet, Himalaya, “acoperișul lumii” – și pe probleme de transcendență, în discuție în budism.

Blumencron spune despre un subiect din Escape from Tibet, care are dungi biografisch și documentarul editat (Good Bye Tibet, 2009): Este vorba despre indraznete coloane de refugiați cu copii tibetani care urmează să fie aduse în securitatea Nepalului în fața conducătorilor chinezi. După cum a părăsi asistentul, alpinistul german Johanna (Hannah Herzsprung), care se termină într-o mănăstire, de la doar “băiat de aur”, alesul următorul lider al budismului tibetan, va fi crucială pentru Nepal, deoarece henchmen China caută viața acționată . Johanna preia ca mama substitut pentru Tempa obraznic (Sangay Jäger), un partener de joacă Golden Boy (Tamding Nagpa), servicii de însoțire la Lhasa, de unde subteran tibetan a organizat călătoriile sale.

Asta e tot pus în scenă pur și simplu in Escape from Tibet. Muzica separa fin în caractere bune și rele, și în cazul în care ea este inspirat local, trezește împreună cu imaginile lumii străin în perspectiva unei etno exotice turistice apetitul budism. Johanna, care ajunge într-un grup din vestul Travellern mănăstirii, apare imediat aparent ca Autochthonenversteherin. In timp ce frantuzoaica Florence (Mona Petri), evident, un nonsens babbles, Johanna începe cu Tempa discuții tehnice despre benzi desenate, el a citit. Această reprezentare din filme online Escape from Tibet, este la fel de ieftin ca sincronizarea face înțelegerea în film (copiii tibetani toate vorbesc minunat germana): Bunul turistul trebuie să fie jucat împotriva grupului ignorant prin totalul categoric interesat de oamenii de pe site-ul străin.

Întrebarea dacă o figură la fel ca Johanna, reprezentant al filmului Escape from Tibet, nici măcar o vedere euro-centristă a situației din Tibet ridică, a ridicat într-un astfel de aranjament de gestionat, desigur, nu. Este interesant modul în care pur și simplu pentru că blochează adezive momentului de film împotriva propria sa logică între cer și pământ. Odată ce a declarat polițistul rău din China, că acesta este sistemul politic înapoi a budismului tibetan la o “teocratie represiv” este ceea ce Johanna incidentul nu contraargument. De altă dată au dat seama că Trek a fost calculat ca o diversiune pentru grup la băiat de aur, care pare să reziste la sentimentele lor dreptatea deja. Filmul a răului în a accepta-schematismul narativ, dar nici un loc pentru astfel de îndoieli cu privire la corectitudinea Weltrettertums sale spirituale wellness – deci se pare un pic ca și cum ar avea blabs.