Escape from Mr Lemoncello’s Library (2017)

Escape from Mr Lemoncello’s Library (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Scott McAboy
Actori: Casey Simpson, Breanna Yde, Klarke Pipkin
An: 2017
Gen: Familie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Escape from Mr Lemoncello’s Library

Acest lucru este, evident, o absolută și totală “Willy Wonka & Fabrica de ciocolată”, dar nu contează cu adevărat atât de mult în acest caz? În opinia mea nu. “Evadare din Biblioteca domnului Lemoncello” este un film perfect, aventuros și distractiv pentru copiii mici și asta este tot ce contează.

Imaginați-vă doar “Willy Wonka & Fabrica de ciocolată” într-o bibliotecă și veți obține “Evadare din Biblioteca domnului Lemoncello”. Oh și ia câteva milioane de la buget. Poate că nu este cel mai impresionant film care arată, încă reușește să surprindă o anumită magie pentru a face acest film un film perfect și aventuros pentru cei mici. Și acest film se adresează în mod evident copiilor mici, așa că vă rog, de asemenea, să vă uitați la el în felul acesta și să nu vă abțineți de grave sau profunde, deoarece, evident, filmul nu a fost niciodată intențiile sale.

Acest lucru ar fi fost absolut un film pe care mi-ar fi plăcut să-l văd ca pe un tânăr, să zicem că băieți de 10 ani. Sale pline de culoare, există o mulțime de elemente de fantezie și. De asemenea, niciodată nu devine prea copilăresc despre nimic. Sigur, povestea, umorul și personajele sale sunt incredibil de simpliste. Dar cel puțin nu se simte niciodată exagerată nici cu stilul său de a face povestiri. Nu vorbește copiilor, ci gemenește imaginația lor, precum și inteligența lor.

Camerele de evacuare sunt populare în zilele noastre, deci sigur, de ce să nu adăugați asta și acestui film? Există o mulțime de puzzle-uri mici în tot filmul, pe care copiii acasă ar trebui. De asemenea, să le poată rezolva și să se joace împreună cu ei. Din nou, nimic prea copilos, dar ceva provocator, precum și bine încorporat în film.