Escape from Cannibal Farm (2017)

Escape from Cannibal Farm (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Charlie Steeds
Actori: Kate Davies-Speak, Barrington De La Roche, David Lenik
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Escape from Cannibal Farm

Cannibal Farm, cea de-a doua caracteristică a scriitorului-regizor Charlie Steeds, se scurge cu o influență evidentă. Acest lucru este foarte ușor de discernământ din seria de masacru din Texas Chain Saw. Este vizibilă în subiectul său neîntemeiat de subțire. În mod special, consumul de tabu a fost declarat în mod clar în titlul de eforturi ale lui Steeds. O asemenea similitudine este evidentă și în aparența generală a nebunului ucigaș care a surprins o artă de acoperire a ochilor. Această imagine este, de asemenea, capturată abia în nenumărate forme pe tot parcursul angajamentului de 101 minute.

În plus, construcția Steeds are același stil de grindă și artă grosolană, care a făcut parte din prima tranșă inițială a Tobe Hooper a succesiunii menționate, “The Texas Massage Saw Massacre” (1974). În plus, locația centrală tradițională a acțiunii în ambele filme este o fermă izolată. Să nu mai vorbim, odată ce tensiunea începe în fiecare imagine, pur și simplu nu există nimic. Aceasta este până când creditele finale relativ scurte se rostogolesc. În cazul întreprinderii Steeds, această concentrare perpetuă începe la o jumătate de oră. Aceasta este într-o secvență care este la fel de surprinzătoare pentru că este memorabilă.

Aceste asemănări ar fi fost suficiente pentru a atrage interesul multor entuziaști de gen. Indiferent, Steeds nu se bazează exclusiv pe această inspirație pentru a-și propulsa propriul material. În schimb, el folosește relațiile tensionate, care se concentrează puternic în primul act, pentru a culmina o preocupare pentru protagoniștii noștri care funcționează cu adevărat. De asemenea, devine amvonul pentru o serie de performanțe pline de plumb.