Erou local – Local Hero (1983)

Erou local – Local Hero (1983) Film Online Subtitrat


Regia: Bill Forsyth
Actori: Burt Lancaster, Peter Riegert, Fulton Mackay
An: 1983
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Erou local – Local Hero

Happer, proprietarul unei companii petroliere, doreste sa construiasca un nou complex petrolier. De aceea il trimite pe Mac intr-un mic orasel de pescari din Scotia. Pentru a negocia cu localnicii vanzarea terenurilor. Mac face echipa cu Danny si pleaca in nord. Aici insa il intalneste pe Ben, un barbat ciudat care locuieste pe plaja. Si care-i ajuta pe Mac si Happer sa redescopere placerea de-a trai!

Nu am idee ce ma provocat să văd filmul ăsta în teatrul de acum câțiva ani, dar sunt recunoscătoare pentru serendipitatea care a adus această bucată de magie în viața mea. Sunt în mod constant uimit că o piesă de ficțiune (și nici măcar una scrisă) ar putea avea un astfel de impact asupra inimii și sufletului meu.

De la umorul stânjenit al întâlnirilor lui Happer cu analistul său (întotdeauna voi considera acest lucru a fi cel mai fermecător spectacol al lui Lancaster într-un corp de muncă excelentă) la scena în care Mac (măcar bețiv) mărturisește viața lui Gordon, filmul mă atrage ca pe nimeni altul. Ori de câte ori îmi pun filmul meu preferat, răspund eroului local fără ezitare – nu există niciodată o întrebare a poziției sale pe lista mea.