Equity (2016)

Equity (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Meera Menon
Actori: Anna Gunn, James Purefoy, Sarah Megan Thomas
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Equity

James Purefoy joacă Michael Connor, un finanțator de acoperire, care este iubitul lui Naomi. Alysia Reiner joacă Samantha, asistentul lui Naomi, care este loial, dar care are ambiții proprii ei. Sarah Megan Thomas descrie Erin Manning, care lucreaza pentru guvernul federal. Slujba ei este de a descoperi și de a pedepsi crima corporativă, și ea este foarte bun la asta. Toate cele trei dintre acești actori fac foarte bine în rolurile lor.

M-am bucurat acest film, pentru că mi-a dat o bucatica de o lume eu nu știu, și nu doresc cu adevărat să știu. Acting a fost superb, decorurile au fost excelente, iar totul sa uitat și am simțit reale. După cum am observat, eu nu știu dacă complot a fost realist, dar sentimentul de bogăție, putere, și lăcomia a simțit real pentru mine.

Nu văd acest lucru ca un film despre o femeie care încearcă să pătrundă prin tavan de sticlă. Eu îl văd ca povestea unei persoane greu de-condus, ambițios, care este împotriva unor competitori puternici, vicios, și vicleni. Asta e viața pe care a ales, și asta e viața pe care o trăiește. Nu este o viață fericită, chiar dacă câștigi. Nu e greu un moment fericit în film. Să fie pregătiți pentru o poveste de ambitie si tradare.

Am văzut acest film la Teatrul excelent Mic din Rochester, New York. Acesta va funcționa bine pe DVD.


Trailer Equity