Epoca de gheata 4 Continente in deriva – Ice Age Continental Drift (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Epoca de gheata 4 Continente in deriva – Ice Age Continental Drift (2012) Online Subtitrat


Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
Actori: Jason Fricchione, Josh Gad, Aziz Ansari, Queen Latifah, Denis Leary
Anul: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Epoca de gheata 4 Continente in deriva – Ice Age Continental Drift

În Epoca de gheata 4, goana frenetică a lui Scrat după ghinda blestemată, pe care o urmărește de la începutul timpurilor. Are consecințe care schimbă întreaga lume. Un cataclism continental care naște cea mai mare aventură din toate timpurile pentru Manny (Ray Romano). Diego (Denis Leary) și Sid (John Leguizamo). Din cauza acestei situații, Sid face echipă cu arțăgoasa Buni, iar turma se întâlnește cu o menajerie pestriță de pirați care vor să-i împiedice să se întoarcă acasă.

Ice Age 4 incepe cu nelipsitul si hilar-contagiosul Scrat, evident in goana lui obisnuita dupa ghinda aceea seducatoare. Pentru fanii inraiti ai personajului si ai seriei Ice Age, sentimentul de deja vu e perfect justificat. Ce se vede pe ecran e o “reluare”.

Povestea din Ice Age 4 seamana nespus cu multe altele. Cand Peaches ii spune lui Manny “I wish you weren’t my father” e leit Home Alone. Cand animalele pornesc la drum seamana chiar cu Ice Age-ul anterior; Dawn of the Dinosaurs; iar micile momente dramatice (membrii de familie despartiti de fenomene naturale) au un aer comun cu Happy Feet 2-ul de la inceputul anului. Cum depasesc producatorii aceasta chestiune neplacuta?

Le cer scenaristilor o droaie de personaje noi. De la Captain Gutt si pana la ultimul memebru al echipajului de pirati de pe iceberg-ul plutitor; toate sunt surprinzatoare; folosite creativ si generatoare de amuzament. In plus producatorii folosesc abil efectele 3D; pop out-urile filmului fiind generoase; fara sa para nicaieri fortate.

PortalulTauTV.com
Epoca de gheata 4 Continente in deriva - Ice Age Continental Drift (2012) Online Subtitrat in Romana

Ice Age Continental Drift (2012)

Editor's Rating:
5