Entre amis (2015)

Entre amis (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Olivier Baroux
Actori: Daniel Auteuil, François Berléand, Gérard Jugnot
An: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2qvJop3_2qI/enam1" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Trailer Entre amis


Review Entre amis

Filme cu Daniel Auteuil rolurile principale sunt ca vechea zicala despre autobuzele din Londra, vă așteptați vârstele pentru una și apoi două vin de-a lungul dintr-o dată. In aceasta saptamana vede eliberarea de mulțimea comediei Olivier Baroux plăcută lui Entre Amis cu Auteuil jucând Richard. Un om de afaceri de succes în primii șaizeci de ani, care își invită mai buni doi prieteni și partenerii lor de-a lungul pentru o croazieră în jurul Mediteranei.

Este cu siguranta una pentru o generație mai veche de cinefililor care vor aprecia meditațiile prieteniile din copilărie și în creștere vechi. Si modul în care actorii jucându-se unul pe altul cu ușurința mâinilor vechi maturate. Glume previzibile și gaguri de funcționare a ridica un chicot în cazul în care nu o mihoti plin cu sufletul la gură. In timp ce Auteuil prezideaza acțiunea cu calendarul său impecabil obișnuită.

Richard, Gilles (Gérard Jugnot) și Philippe (François Berléand) au fost prieteni timp de aproape cincizeci de ani și de croazieră spre Corsica începe destul de plăcut. Gilles este căsătorit cu Carole easygoing (Isabelle Gelinas). Philippe aduce cu partenerul său din ultimii 12 de ani, Astrid (Zabou Breitman), în timp ce Richard folosește croazieră. Pentru a introduce noua lui prietena Daphnee (Mélanie Doutey) la grupul pentru prima dată. Carole se încălzește imediat la Daphnee, dar Astrid este ostil și neplăcut.

Cele șase set off însoțit de cãpitanul lor corsican Battistou (Jean-Philippe Ricci) pentru câteva zile de râde, revelații și surprize. Dar în curând atmosfera la bordul barca și furtuna inofensivi rândul său. Vreme și Entre Amis morphs în The Perfect Storm. Grupul în sunt lăsate pe cont propriu pentru a face față cu o situație periculoasă. Si din ce în ce ranchiuna vechi și gelozii curând vin la suprafață.