Entertainment (2015)

Entertainment (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Rick Alverson
Scenariu: Rick Alverson
Actori: Gregg Turkington, John C. Reilly, Tye Sheridan
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.9

Entertainment este jucat de comediant viața reală Gregg Turkington și e, în esență, de mult timp Turkington lui alter-ego Neil Hamburger, până la ochelari supradimensionate de bufniță, pieptene-over groaznic, și obiceiul de strîngînd trei sau patru cocktail-uri sub un singur braț în timp ce efectuează . “Entertainment” este o felie de viață oferind l pe tur în pustietate California jurul desertul Mojave, lovind-o serie de bare dintr-un orășel cea mai mare parte goale și locuri mai puțin de renume. Cealaltă jumătate a actului este un clovn pe nume Eddie ( “Mud” și “Joe” co-star Tye Sheridan), a cărui set în mare parte format din jurul valorii de sărituri poartă un rânjet Daffy din Entertainment, sau simulează masturbare și defecare în pălăria. Sunt o pereche ciudat, dar cel puțin Eddie pare ca el pune în mod conștient pe un act la fel de puternic ca și fals greasepaint el slathers pe fața lui. Comediantul este la fel de dur, incomode, și amară afara scenei ca și el pe scenă.

“Entertainment” se simte ca un buget redus de film David Lynch, plin de interludii suprarealiste și tăceri apăsătoare. Scenariul, scris de Alverson, Turkington, și “Tim si Eric Awesome Show, Marea Iov!” ‘S Tim Heidecker (care a jucat în ultimă caracteristică Alverson, “The Comedy”), este format din momentele fragmentat, care nu se leagă împreună, decât în ​​mod simbolic: comediantul alunecă prin tururi în timpul zilei de un cimitir aeriană și un platou de filmare Old West coapte la soare. Ce asista o naștere sângeroase în baie de femei. Își petrece timpul din filmul Entertainment, cu un văr fermier (John C. Reilly), se confruntă cu o Hustler disperat (Michael Cera), și devine închis într-o cabină de lumină printr-un chromatherapist (Lotte Verbeek) Stripped la boxeri, el târât într-un joc pe timp de noapte straniu de Marco Polo cu un grup de străini beat aparent portat de la “Wild at Heart”. nu există nici un sens de timp liniar în lumea lui, doar un sentiment major de disociere, deplasare, și frustrare.

Și în mod inevitabil, el evacuează că frustrare pe scenă. gagurile sale îngrozitoare ( “De ce nu violatori mânca la TGI de vineri? Ei bine, este greu să iasă și viol atunci când ai o durere de stomac!”) sunt menite să fie surprinzătoare și off-punerea, dar invective sa când publicul său nu- t rad-sau, mai rău, vorbește de back-traversează linia în grotesquerie. scâncet de livrare Turkington lui, bâlbâindu ca Hamburger este conceput pentru a ține împingând publicul departe: El trasează cuvinte, până când ele se transformă în șmirghel auditivă. El însuși in Entertainment, bâlbâie repetă, sau injecteaza pauze atât de mult încât un comic mai repede se misca ar putea fi capabil pentru fixarea câteva biți în timpul aer mort. E chinuitoare. Dar, de asemenea, comediantul pare autentic indignat la toate Ingraților care nu găsesc l hilar.

Sau nu? Aceasta este întrebarea deschisă a unui proiect de acest adâncită în provocare audiență. Turkington-as-Hamburger a fost o cantitate cunoscută de zeci de ani în ceea ce privește ciudat, comedie disconfort artificială, iar proiectele Heidecker, cum ar fi “Tim și Eric” și “Check it out! Cu Dr. Steve Brule “(rolul principal Reilly) du-te la aceeași fântână de comedie, deci în mod conștient incoerente și conflictuală, care este menit să sperii spectatorii înapoi în jurul în ilaritate. E greu să ia nimic comediantul face în întregime în serios, chiar și atunci când el pleacă mesaje obosit, telefon elegiace pentru o fată care ar putea să nu existe. Mesajele sale în retragerea eter Dale Cooper nesfârșit vorbesc într-un magnetofon pe “Twin Peaks”, la fel cum s coloana sonora “de divertisment” in filme online Entertainment, grele pe crooning, gângurit vis-pop, amintește de lucru Lynch cu Julee Cruise. Dar, mai presus de toate, “Divertisment” evocă Lynch prin menținerea publicul în afara bazei, nu în totalitate sigur ce e real.