Enter the Fat Dragon (2020)

Filmul Enter the Fat Dragon (2020) online subtitrat a lui Kenji Tanigaki, îl urmează pe Fallon Zhu (Donnie Yen), un polițist ce vrea sa faca bine, dar ușor dezechilibrat, care devine supraponderal după ce a suferit o despărțire de iubita sa dupa o relatie de lunga durata, de actrița TV Chloe (Niki Chow) și apoi primeste si un job mai prost decat cel curent, sa lucreze în arhivă. El sare cu prima ocazie să se întoarcă pe teren cu misiunea de a-l escorta pe un suspect japonez înapoi la Tokyo, unde Chloe rămâne în mod coincidental în același timp, sperând să-și extindă cariera pe piața japoneză.

Însă, atunci când suspectul este ucis de nimeni altul decât omul de afaceri (Go Hayama) care sponsorizează experiența japoneză a lui Chloe, iar inspectorul responsabil (Takenaka Naoto) se dovedește corupt, Fallon face echipă cu un fost polițist sub acoperire transformat în proprietarul restaurantului (Wong Jing) pentru a-i aduce în fata justiției.

Filmul online Enter the Fat Dragon este o comedie din Hong Kong și este produsă de Wong Jing, așa că o mulțime de glume sunt aruncate la perete și nu toate se lipesc, dar rata de succes este destul de mare și, în ciuda brutalității, există o dulceață generală care este greu de a-i rezista. Donnie Yen însuși este o explozie: a mai făcut comedii înainte, mai ales ca a fost rock star în All’s Well, Ends Well 2012, dar niciodată ca rol principal – cel puțin nu de la Drunken Tai Chi și Mismatched Couples, primele sale două filme .

Enter the Fat Dragon (2020) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Fei lung gwoh gong
Regia: Kenji Tanigaki
Actori: Donnie Yen, Niki Chow, Teresa Mo
An: 2020
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.6


Enter the Fat Dragon (2020) Online Subtitrat


Trailer