Entanglement (2017)

În filmul Entanglement (2017) online subtitrat in timp ce caută sensul existenței sale și se recuperează după o tentativă de sinucidere, Ben Layten află un secret de familie și descoperă că ar avea o soră adoptată. Cu ajutorul vecinei sale entuziaste, Tabby, Ben încearcă să găsească această soră în încercarea de a discerne dacă viața lui ar fi putut fi diferită sau mai semnificativă.

În timp ce își caută sora, el dă peste misterioasa Hanna Weathers, și dintr-o dată se află într-o relație foarte diferită de ceea ce el spera. Cu toate acestea, când el și Hanna se îndrăgostesc din greșeală, viața lui devine din ce în ce mai ciudată și complicată.

Ben apoi in filmul Entanglement (2017) este forțat să se confrunte cu adevăruri întunecate, în timp ce înfruntă posibilitatea ca tot ceea ce crede că știe despre el însuși și despre Hanna, să nu fie adevărat, și că viața și dragostea sunt mult mai complicate decât credea până acum. Ben începe să realizeze că totul este uimitor și incredibil de conectat, și că lumea ar putea fi mai inexplicabilă decât și-a imaginat vreodată.


Titlu Romania: Incurcatura
Regia: Jason James
Actori: Thomas Middleditch, Diana Bang, Jess Weixler
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.9


Entanglement (2017) Online Subtitrat


Trailer