Endings Beginnings (2019)

In filmul Endings Beginnings (2019) online subtitrat o putem vedea pe Daphne (Shailene Woodley) de 30 si putin de ani, care tocmai s-a despărțit de iubitul ei cu care a petrecut patru ani de relatie, și-a dat demisia de la locul de muncă în industria artei, și s-a mutat in pensiunea surorii ei – căsătorită și însărcinată – Billie (Lindsay Sloane).

La petrecerea de Revelion, Daphne – care s-a angajat să renunte la bautura și sa fie burlacita timp de șase luni – întâlnește nu unul, ci două persoane care ii trezesc interese amoroase: carismaticul petrecaret – Frank (Sebastian Stan) și inteligentul si prestigiosul profesor de literatura – Jack (Jamie Dornan).

Daphne sfarseste prin a merge la întâlnire (un one-night stand și o întâlnire) cu ambii bărbați, doar ca afla, putin mai tarziu, că cei doi sunt prieteni apropiați. Daphne apreciază stabilitatea și siguranța relației sale cu Jack din filmul Endings Beginnings, dar ravneste chimia interesantă ce o are cu Frank. Așa cum se intampla in majoritatea triunghiurilor amoroase, si acesta goneste spre durere, de inimi frante și schimbarile din oameni.

Endings Beginnings (2019) Film Online Subtitrat in Romana


Regia: Drake Doremus
Actori: Shailene Woodley, Jamie Dornan, Sebastian Stan
An: 2020
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Endings Beginnings (2019) Online Subtitrat


Trailer