En la cama (2005)

En la cama (2005) Film Online Subtitrat

Regia: Matías Bize
Actori: Blanca Lewin, Gonzalo Valenzuela
Anul: 2005
Gen: Drama
Durata: 85 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Undeva între capsule programul festivalului, care Woo un filmgoer En la cama pentru a participa la un film și recenzii de imprimare critice de avertizare cinefililor să fie abandoneze orice speranță înainte de a intra într-o moviehouse sau la furie împotriva luminii, lăsând, se află unele fărâmă de adevăr personal experimentat doar prin vizionarea filmului în sine . Îmi plac filmele cel mai bine înainte ca imaginile să devină împovărate cu descrierea, ciuruit plin de interpretări, sau în mod critic și decisiv executate. Înarmați cu proxenetismul avanpremiere și comentarii grandilocvente, eu stau în întuneric și sper să-mi suspende necredinta. Și, dacă am noroc in filme online En la cama, asta e exact ceea ce se întâmplă. Accept “frenezie pe perete” ca reprezentațională a ceva real cel puțin! -dar, Sperăm, pata de reprezentare va fi redusă la minimum pricepere de un director, astfel încât mă grăbesc să revendice experiența cinematografică ca propria mea experiență adevărată.

Site-ul oficial pentru Matías Bize lui în pat (En La Cama) atestă runde viguroase ale filmului pe circuitul festivalurilor. Capsula Programul pentru Festivalul Internațional de Film de noiembrie anul trecut Leeds găsit în pat “[i] mmensely erotic, perceptiv, atingând și familiară” și a insistat că-deși filmul este situat într-o singură cameră-a fost “niciodată claustrofobie.” De fapt, această capsulă ajunge la concluzia că “acest filme online En la cama simplu, dar extrem de elocvent creează o lume de vis în cazul în care străinii sunt iubitori si o camera este tot ce ai nevoie.”

capsula shaz Bennett pentru noiembrie anul trecut AFI Fest a apreciat directorul Matías Bize pentru “[a] llowing performantele la foc mic si se marineze pe ecran” și pentru amenajarea “un deznodământ autentic satisfăcător în cazul în care un stand-o noapte poate schimba viata.”

Apoi, în ianuarie, la Springs International Film Festival Palm En la cama notele de program au lăudat Bize pentru afișarea “o inteligență și înțelegere fragilitatea relațiilor sexuale pe care belies tinerețea lui.”