Emma’s Chance (2016)

Emma’s Chance (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anna Elizabeth James
Actori: Greer Grammer, Joey Lawrence, Missi Pyle
An: 2016
Gen: Drama, Familie, Sport
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3teW7_7gCVo/Emmas.Chance.2016.720p.WEB-DL.AAC2.0.H264-FGT.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Emma’s Chance

Dornică să-i impresioneze pe colegii săi mult mai populari, Emma acceptă următoarea provocare: aceea de a intra prin efracţie pe o proprietate privată şi de a călări un cal. Este surprinsă de poliţie şi condamnată să execute ore de muncă în folosul comunităţii. Întâmplător sau nu, Emma ajunge tocmai la ferma în care a intrat prin efracţie.

Emma se ataşează enorm de un cal de curse, maltratat în trecut de fostul proprietar care nu mai lasă pe nimeni să îl călărească. Emma pune la cale un plan de a salva ferma şi de a-şi răscumpăra greşeala comisă. Va reuşi Emma să facă acest lucru?

Părinții trebuie să știe că Chance Emma este o poveste sănătoasă despre care se confruntă până la consecințe, îndeplinirea responsabilităților. Si găsirea scopului în acest proces. Evenimente principale au fost filmate pe real facilitatea. Red Bucket ecvine de salvare din California, ferma de cai non-profit portretizat în poveste.

Așa că, în timp ce povestea lui Emma si “Chance”, un armăsar galant, este fictiv, caii fotografiate sunt locuitorii reale ale Red Bucket, și caracterul lui Susan Peirce, interpretat de o actriță, este fondatorul viața reală a operațiunii , tandru cunoscut sub numele de “terenul caii proprii.” pozne de liceu, împreună cu unele dintre cele mai “înseamnă fată”, autorii acestor farse, setați povestea în mișcare. Eroina, un copil all-in jurul bun, devine un moment condus pe căi greșite.

În afară de asta, nu e nimic să vă faceți griji pentru tweens si adolescenti. Pot exista surprize in ceea ce este, în esență, un film convențional, dar este o familie prietenos, cu o mulțime de cai filmat în împrejurimi frumoase.