Emigrantul – The Immigrant (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Emigrantul – The Immigrant (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
Producator(i): James Gray, Ric Menello
IMDB: 6.6
Regia: James Gray
Actori: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Emigrantul – The Immigrant (2013)

O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

Ce ai face dacă ȋn ȋncercarea de a-ţi trăi visul, te-ai trezi ȋntr-un coșmar ? Nu ţi-ar rămâne decât să mergi ȋnainte, sperând că până la urmă vei ieși din el, cu atât mai mult cu cât ȋţi iei drept ajutor forţa credinţei, speranţa și un motiv temeinic: dragostea faţă de cineva.

Filmul ne prezintă o astfel de poveste, ȋn care o tânără poloneză are un vis: visul american ! Ajunsă cu sora ei pe Insula Ellis, un soi de Purgatoriu pentru cei ce ȋși doreau să pășească ȋn mult râvnitul Paradis al Statelor Unite, se trezește separată de sora ei bolnavă, reţinută ȋn carantină.

De aici până la a pica ȋn capcana unui individ imoral, care o târăște ȋn atmosfera promiscuă a varieté-ului (de fapt adăpost pentru prostituţie), nu mai este decât un pas. Ȋnaintând pe firul narativ, povestea se precipită din ce ȋn ce mai mult, spre final căpătând un ton dramatic copleșitor.