Elvis Has Left the Building (2004)

Elvis Has Left the Building (2004) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Atentie mor sosiile
Regia: Joel Zwick
Actori: Kim Basinger, John Corbett, Annie Potts
Anul: 2004
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cand era copil, Harmony Jones (Kim Basinger) l-a vazut pe Elvis intr-un concert, iar impactul a fost asa de mare, incat acum comunica regulat cu spiritul Regelui Rock & Roll. Cu toate acestea, dorinta sa de a “sta in contact” cu Regele are un efect letal asupra “sosiilor” acestuia care se afla in preajma ei.

In Elvis Has Left the Building, dupa ce a fost implicata intr-un accident bizar in urma caruia au murit mai multi imitatori, Harmony renunta la slujba sa de agent de vanzari la o companie de cosmetice si incearca sa scape de agentii FBI care ancheteaza suspectul accident.

Dorind sa se faca nevazuta, Harmony il cunoaste pe Miles Taylor (John Cobertt), un director de publicitate patetic, care la randul lui incearca sa scape de propriile-i problemele cu Elvis. Având în vedere faptul că Elvis a părăsit clădirea a fost regizat de către My Big Fat Helmer Nunta greacă Joel Zwick și caracteristici spectacole de la oameni ca Kim Basinger, John Corbett, și Sean Astin, se poate presupune doar că filmul Elvis Has Left the Building nu a fost inițial menit să aibă premiera pe video acasă. Și, în timp ce filmul nu e rău, mai exact, este destul de ușor pentru a vedea de ce nu-l făcut destul de la teatre.

Basinger stele ca Harmony Jones, un vânzător ambulant cu predilecție pentru uciderea imitatorii lui Elvis din filmul Elvis Has Left the Building. Ea nu o face intenționat, cu toate acestea; doar așa se întâmplă că imitatorii lui Elvis mor la scurt timp dupa ce se confrunta cu ea. În timp ce pe drum, Harmony întâlnește Miles Taylor (Corbett) – un anunț executiv New York, care încearcă cu disperare să vină cu un nou slogan pentru un client pretentios. Cu toate că Harmony și Miles a lovit off imediat, Harmony devine convins că Miles este un imitator Elvis si – din grija pentru bunăstarea lui – petrece restul filmului ferindu avansurile sale romantice.

Există, de asemenea in filme online Elvis Has Left the Building, o prostie subplot implică doi agenți FBI – Charlie (Phill Lewis) și Sal (Mike Starr) – care încearcă să dau seama de ce toate aceste Elvis imitaiilor sunt uciși. Sunt probabil aici pentru alinarea comică, deși poznele lor tocit sunt departe de a fi amuzant (Charlie este retentivă atât de anal că el e frică de cuverturi murdare). Mitchell Ganem și scenariul Adam-Michael Garber este, de asemenea, ambalate cu cazuri similare de cazuri largi, prea pronunțate de umor pe care tocmai vin off ca disperat (Tom Hanks bizar, trei secunde camee este bun pentru chicotit, deși).