Elizabeth & Philip Love and Duty (2017)

Elizabeth & Philip Love and Duty (2017) Online Subtitrat


Actori: Gyles Brandreth, Antonia Fraser, King George VI
2017
Gen: Documentare
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Elizabeth & Philip Love and Duty

Mulțumită în mare măsură faptului că a fost televizat, avem tendința de a privi înapoi la Coronarea Reginei ca eveniment regal care a ridicat cele mai spirtoase publice în Marea Britanie, post-război post-război. Dar, așa cum ne-au amintit Elizabeth și Philip: Love and Duty (BBC One), cu șase ani mai devreme în 1947, nunta de poveste a prințesei Elizabeth la drăguț Philip Mountbatten a dat Marii Britanii un impuls moral major într-un moment în care era cu disperare nevoie.

Așa cum se potrivește unui program BBC care marchează aniversarea a 70-a de nuntă a monarhului, acesta a fost un film respectuos. Iar prezentatorul Kirsty Young a ținut tonul doar pentru un “portret al cuplului de platină. Care ajunge la un punct de reper în căsătoria lor”. De la început, accentul a fost pus pe povestea de dragoste. Pe aerul romantismului și a strălucirii care înconjurau nunta, precum și pe semnificația. Si calitatea inspirată a meciului asupra vieții oamenilor obișnuiți.

Aceasta a fost o căsnicie care, chiar dacă permitea o anumită tentă de trandafir retrospectivă. Părea cu adevărat să simbolizeze un nou început și un viitor nou luminos pentru Marea Britanie. Afectiv, o mână de cupluri care au legat de asemenea nodul din acel an, au reamintit-o în ceea ce privește propria lor poveste. Si relații durabile. Și tot ce ne-a fost spus despre natura spartană a nunții regale, au fost povestile celorlalți cupluri. Despre cupoanele rationale scrise, rochiile la mâna a doua și torturile de nuntă de carton care păreau foarte umilitoare, auzite din punctul de vedere al vârstei noastre consumatoare.