Elisa & Marcela (2019)

În filmul Elisa & Marcela (2019) online subtitrat de la Netflix suntem in Spania anului 1901, Elisa Sánchez Loriga își asumă o identitate masculină pentru a se putea căsători cu femeia iubită, Marcela Gracia Ibeas. Bazat pe evenimente reale.

Elisa & Marcela (2019) Online


Titlu Romania: Elisa și Marcela
Alt titlu: Elisa y Marcela
Regia: Isabel Coixet
Actori: Natalia de Molina, Greta Fernández, Sara Casasnovas
An: 2019
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Elisa & Marcela (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Elisa & Marcela (2019)

Elisa & Marcela marchează un moment oportun pentru a fi lansat pe Netflix în timpul Pride Month, oferind un film bazat pe evenimente reale și sperând în comunitatea LGBTQ. În ciuda revizuirilor sniffy, drama biografică a lui Isabel Coixet este însoțită de intimitate, dar minunat tragică în același timp. Povestea din 1901, cu Elisa Sanchez Loriga (Natalia de Molina), care ia identitatea lui Mario Sánchez, ca să se căsătorească cu o adevărată iubire, Marcela Gracia Ibeas (Greta Fernández), este creată cu grijă pentru a se asigura că audiența înțelege curajul și adversitățile pe care acest cuplu trebuia să le îndure pentru a permite iubirii lor să înflorească cât mai mult posibil într-o lume care refuză să fie acceptată.

Imaginile sale alb-negru și cu mișcări lente păstrează povestea reală. Ceea ce este cu adevărat important este modul în care cele două femei vând romantismul în timp ce se află într-o școală de la Nun constrictoare. Performanțele sunt intenționate și ușor de subliniat pentru a evidenția nervozitatea dintre duo-ul romantic; Filmul Netflix Elisa & Marcela reușește să imprime ideea că realizarea acelui pas pentru a avea o relație de același sex în aceste vremuri ar putea fi interesantă, dar în același timp îngrozitoare din punct de vedere social.

La fel ca albastrul este cea mai caldă culoare, ar fi o nebunie să ignorăm nenumărate scenele sexuale care tampină cel de-al doilea act, ocupând o perioadă considerabilă de timp. Ca și prima, Elisa & Marcela pune audiența prin acea experiență pasională pentru a evidenția un punct; cuplul se îndrăgostit în mod irecuperabil unul de celălalt într-o măsură de neimaginat, astfel că, atunci când apar momentele tragice, impactul său emoțional asupra publicului este greu de lovit. Este demn de remarcat faptul că pînă la prima scenă de sex, femeile s-au înțepenit unul pe celălalt nervos, aproape vorbind în cod despre sentimentele lor și pe al doilea ghicit fiecare mișcare.

Până când veți ajunge la cel de-al treilea act, filmul Netflix Elisa & Marcela va conduce acasă mediul strangulator în care sunt forțați să rămână împreună, iar comunitățile se vor întoarce împotriva lor. Călătoria lor în întreaga poveste este o legătură unificată, că dragostea lor este mai importantă decât Dumnezeu propus de popor, iar transformarea de la Elisa la Mario este admirabilă și pe care generațiile actuale și viitoare le pot lua notă. Nu cedati niciodata.