Element (2016)

Element (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Keeyes
Actori: Michael Ironside, Steven Michael Quezada, Paul Stuart
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Element

În cazul în care doriți să urmăriți un film în cazul în care fiecare scenă este un argument, și vreau să spun acest lucru literalmente, există abia o scenă din film în care rolul principal nu susține, țipete, sau de a fi țipat la el de toată lumea interacționează cu, apoi ceas Element. Personal, ma uit la filme pentru relaxare, dar acesta a avut-mi urle prea, la actorii, la scenaristul, la director, totul.

Am reușit să-l facă până la capăt, ceea ce ma surprins, am sperat într-adevăr pentru complot de a schimba, sau actorii să înceapă să acționeze în loc de scheunat linii rapide. Dacă am să spun ceva pozitiv, este faptul că filmul are un început, un mijloc și un sfârșit, deși nu un final foarte bun. Rezumat: acționează rău, script-ul rău și o mulțime de țipete.

sa bucurat cu adevărat filmul. Te iubesc văd și fiind în afară de filmul indie. Filmul a patrunde in ideea de hipnoza si literalmente se pierde în această realitate alternativă. Există cercetări semnificative care înconjoară acest lucru și este interesant să vedem cum s-ar putea realiza. Îmi place să torsiunea călătoria eroului nostru, de asemenea.

Punct de vedere tehnic diferența dintre realitate și starea de vis a fost semnificativă. Lumea de vis a avut stabilitate și pace, în timp ce “realitate”, a fost și incoerent jarred. Michael Ironside este o legendă și a fost minunat să-l vadă în rolul lui Joe. El a ucis. Știu că filmul a fost împușcat în Oklahoma City. Si am fost impresionat de varietatea de locații și faptul că Oklahoma City a avut atât de multă diversitate.


Trailer Element