El Dorado (2010)


El Dorado (2010) film online subtitrat

Actori: Giovanni Ciccia, Vanessa Saba
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 180 minute
IMDB: 4.7

“El Dorado” aventura Movieslike Indiana Jones, pentru că nu știi niciodată ce este vine următoare cu situațiile personajele se află în – există multe intrigi întrețesute cu “pește pe uscat” personaje care reacționează cu o gamă emotionala a lor diferite situații – de exemplu a fi prins de un perete fundătură într-un templu cu naziștii / răi după ei, Jones și însoțitorii săi s-ar arăta de panică și teroare înainte hapsân accidental locul potrivit pe o sculptură din apropiere, care dezvăluie o ușă ascunsă, probabil prin femeia încearcă să-l lovească pentru obtinerea-l în această mizerie! In Indiana Jones personaje sunt foarte antagoniste între ele, oferind nu numai umor, dar oportunități dramatice și interesul pentru privitorul. Tu se implice în caracterele și “răi bune și rele și mit” pantomima de bază lucrările poveste.

Acest lucru “El Dorado” are nici unul dintre personajele de mai sus – carton decupate sunt blocate în loc cu o lipsă totală de reacții și situații umoristice. Terenul zboara la ‘răi bune și rele și mit “pantomima de bază de la A la B, bunatatile urmărit de răi, fără nici un interes emoțional pentru privitorul.

O scena simbolizează întregul film “El Dorado” – personajele sunt prinse de un perete fundătură cu răi, după ei, Jack, principal feminin și partenerul său tocilar sunt aparent prins și mort. Dar, desigur, ei nu sunt. Jack pur și simplu de vârf chiar atât de perete ridică și apoi vine în jos și le ascunde. Nu există nici o explicație cum știe să facă acest lucru. Dar știai că este exact ceea ce s-ar întâmpla, fiind folosit pentru a de la vizionarea terenul simplu și scenaristică. E destul de plictisitor.