Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga (2019)

În filmul indian Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga online subtitrat, Balbir Chaudhary este un bun om de afaceri în orașul mic Moga din Punjab care trăiește împreună cu mama să și copii Babloo și Sweety. Sahil Mirza, fiu de producător cunoscut, este un regizor slab.

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Shelly Chopra Dhar
Actori: Anil Kapoor, Juhi Chawla, Sonam Kapoor
An: 2019
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 5.5


Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga (2019)

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga este povestea unei fete care dorește să iubească, dar nu este permisă datorită presiunilor societale. Sweety (Sonam Kapoor Ahuja) locuiește în Moga, Punjab și este fiica lui Balbir Singh Chaudhury (Anil Kapoor), care conduce o fabrică de îmbrăcăminte mare. Își termină absolvirea, iar Balbir începe să vâneze pentru un mire potrivnic pentru ca ea să se căsătorească. Sweety, fratele autoritar Babloo (Abhishek Duhan) își dă seama însă că Sweety este în secret în dragoste cu cineva.

Când se duce la Delhi pentru a întâlni iubitul, Babloo o urmează. Sweety realizează și ea fuge. Ea intră într-o sală de teatru unde se lovește în regia de joc Sahil Raza (Rajkummar Rao). Sweety sfârșește prin a vedea repetiția și remarcă faptul că piesa nu are suflet, ca și cum regizorul-regizor nu sa îndrăgostit niciodată. Sahil cade pentru ea chiar în clipa aceea. Babloo, totuși, apare la teatru, iar Sahil o ajută să fugă de el. Deci, Sahil este prins de Sweety, că el se așează în Moga. El pretinde că a desfășurat un atelier de actorie acolo și că a ajutat în “misiunea” sa de către iubitul Chatro (Juhi Chawla).

În același timp, Babloo din Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga îi spune lui Balbir și Beeji (Madhumalti Kapoor) că Sweety îi iubește pe Sahil, un băiat musulman. Balbir este șocat și decide să găsească imediat o potrivire adecvată pentru Sweety. Între timp, Sahil descoperă din ajutorul casei în Kothi din Chaudhury, Chaubey (Brijendra Kala), că familia lui Sweety știe despre el și că Sahil este aici pentru iubita lui Sweety. Bucuria lui Sahil nu cunoaște limite, deoarece el presupune că și Sweety îi place.

La Beeji, ziua de naștere, Sahil îl întâlnește pe Sweety în particular și își mărturisește dragostea. Atunci Sweety recunoaște că nu-l iubește și că interesul ei de dragoste este o fată. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Conceptul lui Gazal Dhaliwal și Shelly Chopra Dhar din filme indiene online Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga este progresiv și face un comentariu important, care este demn de laudă. Dar doar un mesaj bun nu este suficient și există câteva pete care ar fi trebuit să fie luate în considerare, pentru un impact mai bun. Gazalul Dhaliwal și scenariul lui Shelly Chopra Dhar este decent, dar nu are simțul tare. Drept urmare, impactul filmului este limitat. În plus, câteva scene sunt bine scrise. Dialogurile lui Gazal Dhaliwal sunt bune.