Efectul Lazarus – The Lazarus Effect (2015)


Efectul Lazarus – The Lazarus Effect (2015) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister, SF
Scenariu: Luke Dawson, Jeremy Slater
IMDB: 5.2
Regizor(i): David Gelb
Actori: Olivia Wilde, Mark Duplass, Evan Peters


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Efectul Lazarus – The Lazarus Effect

Efectul Lazarus ne prezintă un grup de cercetători, conduși de Frank (Mark Duplass) și logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzațională – ei pot să-i readucă pe morți la viață. După un experiment reușit asupra unui leș de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universității lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru confiscate.

Frank, Zoe și echipa lor (Donald Glover, Sarah Bolger și Evan Peters) își iau soarta în mâini, luptându-se cu disperare să recreeze experimentul. Din nefericire, lucrurile capătă o turnură dezastruoasă, iar un membru al echipei, Zoe, este ucisă în mod tragic. Copleșit de groază și de durere, Frank îi împinge pe ceilalți membri ai echipei să facă ceva de neconceput: să încerce să reînvie primul subiect uman.

Inițial, procedura pare a fi un succes, dar în curând, echipa realizează că ceva nu e în regulă cu Zoe. În timp ce noua Zoe prinde contur, echipa se cufundă tot mai mult într-o realitate sinistră. Ei nu se mai întreabă acum dacă vor putea readuce o persoană la viață, ci dacă nu vor regreta procesul pe care l-au declanșat și care le scapă de sub control.

Pentru producatorul Jason Blum, a carui casa de filme Blumhouse Production s-a specializat in filme de groaza originale. (Paranormal Activity, Sinister, The Purge, Insidious, Oculus) si in drame (Whiplash, “The Normal Heart”). Singura regula a filmelor groaza moderne este aceea ca nu trebuie sa existe reguli.