Eerie (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Patricia, sau Miss Pat din filmul Eerie (2018) online subtitrat, cum îi spun studenții, lucrează ca și consilier în cadrul Sta. Lucia Academy For Girls, o școală privată, destinată exclusiv fetelor. Această școală este condusă de un grup de călugărițe catolice.

Patricia este extrem de atașată de studente, iar acest lucru o determină să înceapă propria sa investigație cu privire la sinuciderea unei studente pe nume Erika. Patricia încearcă să afle ce a determinat-o pe Erika să se sinucidă. Dar, la câteva zile distanță de la moartea tinerei, o altă fată este găsită moartă.

Eerie (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Mikhail Red
Actori: Bea Alonzo, Charo Santos-Concio, Jake Cuenca
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 5.4


Eerie (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Eerie (2018)

Eerie este o nouă dramă horror pe Netflix care a fost făcută în Filipine. Povestea are loc la o școală catolică all-girls, unde ceva este foarte greșit. Această completare Netflix ar trebui să fie un ceas fascinant pentru majoritatea.

Eerie este o nouă dramă horror pe Netflix care ar trebui să fie intrigantă pentru majoritatea fanilor horror. Este un film produs în Filipine, dar din moment ce are loc la o școală catolică pentru toate fetele, există o anumită familiaritate.

Am văzut destul de multe filme horror care au avut loc de-a lungul anilor într-o școală catolică. La această școală anume, ceva pare să fie foarte greșit și a dus la o sinucidere. Inutil să spun, acel lucru nu se poate întâmpla și trebuie cercetat.

Ar trebui să oferiți acest film de groază din Filipine o șansă acum, când se află pe Netflix. Înainte de a face acest lucru, puteți citi mai multe despre film în recenzia noastră de mai jos.

Este posibil să nu fi urmărit încă niciun film de groază din Filipine, dar sunt de fapt realizatori destul de realizați. Dacă sunteți curioși despre stilul horror filipinez, puteți consulta antologia HBO Asia horror pentru un gust al acesteia.

Dacă ați vizionat un film de groază dintr-o altă țară asiatică, atunci ar trebui să aveți o idee la ce să vă așteptați. Cu toate acestea, întrucât acest lucru are loc la o școală catolică, se pare aproape mai potrivit să îl comparăm cu mașina de scris indian Seria Netflix. Chiar dacă Eerie este mult mai întunecată.

Dacă știți deja că vă plac filmele din Filipine, atunci ar trebui să consultați și cercurile mai mici și mai mici.


Eerie (2018)
Eerie (2018) Online Subtitrat in Romana

Patricia, sau Miss Pat din filmul Eerie (2018) online subtitrat, cum îi spun studenții, lucrează ca și consilier în cadrul Sta. Lucia Academy For Girls, o

Editor's Rating:
3