Edge of Winter (2016)

Edge of Winter (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Connolly
Actori: Shaun Benson, Shiloh Fernandez, Patrick Garrow
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_nHrznsyAek/eofw16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Edge of Winter

Elliot Baker spera că va reuşi să se reapropie de fiii săi când fosta sa soţie Karen şi noul său iubit pleacă în vacanţă şi lasă copiii în grija lui. Ceea ce începe ca o zi obişnuită petrecută între un tată şi fiii săi se transformă într-un veritabil coşmar când cei trei rămân izolaţi într-o cabană din apropierea unui lac. Noaptea se lasă încetul cu încetul, furtuna de zăpadă este din ce în ce mai puternică. Bradley, de 15 ani şi Caleb, de 12 ani vor realiza în cele din urmă ce înseamnă o familie în adevăratul sens al cuvântului… însă comportamentul tatălui devine din ce în ce mai ciudat.


Trailer Edge of Winter


Review Edge of Winter

Ca un film de suspans, Edge Winter Rob Connolly este captivant numai atâta timp cât rămâne neclar în ce măsură un tată, Elliot (Joel Kinnaman). Recent concediat de la locul de muncă nu este tot acolo, în cap. Atunci când tinerii ajung fiii lui să-l viziteze, el admonestează mai în vârstă dintre cei doi. Bradley (Tom Holland), pentru manipularea arma. Bradley spune ca Elliot nu ar fi trebuit să-l lăsat în aer liber, la care Elliot. Dar în mod rezonabil cu asprime, subliniază faptul că el a avut sub pat.

Comportamentul lui Elliot până la acest punct este, practic. Pe sus și în sus, până când trio-ul devine blocați în mijlocul pădurii, după un accident vehiculul lor. Atunci când Bradley menționează că el și fratele său, Caleb (Percy Hynes White), se deplasează cu mama lor și prietenul ei la jumătatea drumului în jurul lumii, Elliot aruncă mâinile atât de tare pe volan, care nu are la tulpina prea greu pentru a spicui de ce părinții lui Bradley și Caleb sunt separate.