Eddie Griffin Undeniable (2018)

Materialul Eddie Griffin Undeniable (2018) pe care Eddie Griffin îl oferă lui Eddie Griffin Undeniable online subtitrat este unul dintre cele mai rasiste, materiale abuzive sexual, insultătoare, supărat și lipsit de respect, pe care un comedian le-ar putea oferi în 2018.

Umorul este amuzant, provocator, serios si prostie. Eddie Griffin: Necontestat este menit să fie la fel de ofensator pentru toată lumea și este bine echilibrat pentru a nu ofensa un anumit grup înainte de a trece la altul.

Fii pregatit, asa cum Eddie Griffin: Necontestat va iesi din poarta si merge direct pentru jugular, dar atarna in jurul pentru tot spectacolul, deoarece majoritatea telespectatorilor vor fi distrati. Eddie Griffin: Necontestat este o reflectare a unei societăți globale actuale, care va continua să fie așa de mult după ce am plecat, dar … Eddie Griffin trebuie într-adevăr să lucreze la impresiile sale.

Rasistă. Racistul nu este niciodată amuzant. Doar dacă nu ești rasistă și o primești. Impersonarea a fost un pic amuzant, restul niște prostii pe care le puteți obține în fiecare colț al străzii, unde se vinde medicamentul. Eddie a reușit să facă și mai mulți oameni negri. Rușine. Îmi plăcea foarte mult ca artist.


Regia: Gobi M. Rahimi
Actori: Eddie Griffin
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 3.8


Eddie Griffin Undeniable (2018) Online