Echipa de Karate – Underdog Kids (2015)


Echipa de Karate – Underdog Kids (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Familie
Scenariu: Phillip Rhee
IMDB Rating: n/a
Regizor(i): Phillip Rhee
Actori: Phillip Rhee, Beau Bridges, Mirelly Taylor

“Lightning Bolt” este un fost campion de MMA a carui cariera brusc sa încheiat atunci când un accident de mașină a provocat daune grave la corpul său. Acum, el găsește consolare în vizita cartierul pe motocicleta lui. Echipa de Karate: Vechiul său instructor, Charlie Walker, încearcă din răsputeri să gestioneze un centru comunitar pentru niște copii drojdia societății. Toți membrii acestei turma indisciplinat sunt probleme cu familiile lor, care le-a făcut cu amărăciune reactive. Charlie este mereu în căutarea pentru un instructor de karate pentru centrul său, deoarece copiii nerușinați nu permit nimănui să stați la locul de muncă pentru o perioadă lungă de timp.
Jimmy vizitează sala de sport și este de acord pentru a instrui copiii pentru un concurs de arte marțiale viitoare. El știe exact cum să abordeze această grămadă de suflete zgomotoase care au imens potențial de energie care are nevoie să fie exploatat de către o mână de experți. Echipa de Karate: Treptat tineri elevii săi incep sa dea semne de abordare profesionistă, concurenții cum serioase curs de dezvoltare pentru turneu. Grupul lor rival este instruit de un instructor cu care Jimmy are o lungă istorie de rivalitate. Câștigarea turneului devine mai important decât o victorie pur atât pentru echipele și, de asemenea, pentru instructorii lor.
În 1989, Phillip Rhee a apărut ca un director dedicat filmelor de arte marțiale Echipa de Karate. Primul său film de acțiune, “Best of the Best” a primit răspuns pozitiv din partea publicului și sa dovedit a fi începutul unei francize care a dat nastere mai multe de trei filme, ultima fiind “Cel mai bun dintre cele mai bune. 4: Fără avertizare (1998)” Pentru unele motive, a dispărut de pe arena, iar acum, după o lungă perioadă de timp, el a revenit cu “underdog Kids”, o altă acțiune arte marțiale film. El este producător, actor, regizor și scriitor de film, fapt care trebuie să fie păstrate în minte în timp ce vizionați. Buget redus impune cu siguranta limitări care influențează calitatea filmului.