Easy Living (2017)

Easy Living (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Keleman
Actori: Caroline Dhavernas, McCaleb Burnett, Charlie Hofheimer, Elizabeth Marvel
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!

<1Gl9I2CCLRU/Easy.Living.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Easy Living

Ca subtilitate ironică, titlul acestei mișcări ciudate spune totul, având în vedere existența hărțuitoare a protagonistului ei și universul incongruent, uneori extrem de absurd, locuiește la colțul autodeterminării și al norocului, al destinului și al alegerii. Easy Living este un studiu de caractere original care evită interpretări ușoare, marcând un debut realizat pentru scriitorul-regizor Adam Keleman.

Locuind într-un motel cu șuvoi, Sherry Graham (Caroline Dhavernas) își face o viață ca vânzător de produse cosmetice de la ușă la ușă, într-o anumită expansiune nespecificată, suburbană netedă, netedă (nuanțele vânzătorului de documentar din 1969, Albert și David Maysles). În timpul zilei, ea este profesionistă, lustruită, fermecătoare și îmbrăcată în nuanțe pastelate, care sunt coordonate în culori pentru a se potrivi cu valiza cu roți. Sherry consultă în mod frecvent cărțile de auto-ajutorare și le readuiește în mod mental: “Nu mă voi mulțumi cu nimic mai mult decât merit.” “Prin stabilirea terenului, mă pregătesc pentru succes”.

Noaptea, Sherry urmărește filmele vechi alb-negru pe un mic televizor înainte de a merge la cel mai apropiat bar. Acolo, ea fumează o țigară după alta, bea prea mult și preia orice bărbat care este în jur pentru o noapte de sex anonim. Spre deosebire de înțelepciunea convențională, în ciuda escapadei sale cu risc ridicat, Sherry nu este nemulțumită de la distanță. De fapt, ar fi destul de mulțumită dacă forțele externe nu i-ar fi afectat libertatea. Acestea fiind spuse, ea este, de asemenea, în negare. În acest film, cele două realități nu sunt incompatibile. În mod similar, ea este un aventurier sexual, dar total nevinovat; narcisist, dar plin de compasiune, chiar generos. În fiecare noapte se hrănește un câine vagabond în camera ei de motel. Este o atingere drăguță.