E greu sa spui Te iubesc – Kyun Ho Gaya Na (2004)

E greu sa spui Te iubesc – Kyun Ho Gaya Na (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Samir Karnik
Actori: Amitabh Bachchan, Vivek Oberoi, Aishwarya Rai Bachchan
An: 2004
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 4.2


Kyun! Ho Gaya Na… Partea 1:

Kyun! Ho Gaya Na… Partea 2:


Sinopsis E greu sa spui Te iubesc – Kyun Ho Gaya Na

Planurile parintilor de a-i face pe Dyia si pe Arjun sa petreaca un timp impreuna in speranta ca cei doi se vor indragosti unul de celalalt, par a nu avea efectul scontat. Cei doi descopera mai degraba ca au planuri si viziuni asupra vietii cu totul diferite. Iar atunci cand intre Arjun si Diya se interpune un tanar care are planuri de casatorie cu ea, lucrurile devin si mai complicate…

Dacă vă așteptați un epic cum ar fi Devdas, ei bine, acest film vă va dezamăgi. Dar, dacă sunteți în căutarea doar pentru o comedie romantica frumos pentru a trece timpul, atunci acest film va face doar asta. Este încântător și fermecător, și va trage pe heartstrings dumneavoastră la momentele potrivite prea. Aishwarya Rai este incredibil de frumoasă ca de obicei și ea dă caracterul ei, Diya cantitatea potrivita de vulnerabilitate. Vivek Oberoi este duios pe parcursul întregului film.

Cea mai puternică parte a filmului este începutul, în opinia mea. Progresează cel mai rapid si cea mai mare parte din comedia este găsit acolo. Am găsit de-a doua jumătate a filmului să fie un pic mai lent. Dar nu vă faceți griji, nu este suficient de lent pentru a face ondulari dvs. de interes. De asemenea, ca un bonus, Amitabh Bachchan isi face aparitia în a doua jumătate. Cu toate că a doua jumătate incetineste un pic cum am menționat, aceasta nu conduce foarte bine la care se încheie.


Trailer E greu sa spui Te iubesc – Kyun Ho Gaya Na