Dylan Brody’s Driving Hollywood (2017)

Dylan Brody’s Driving Hollywood (2017) Online Subtitrat


Regia: Brent Carpenter
Actori: Dylan Brody
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Dylan Brody’s Driving Hollywood

Este un curs accidental în controlul daunelor pe viață al unui bărbat: până aproape, personal și jucăuș terapeutic. Dylan Brody’s Driving Hollywood este un cri de coeur al umorului din California. În mod cinstit și copleșitor, Dylan Brody contemplă “o istorie a dezamăgirii în exprimarea de sine”. Acum, jucând la studioul Teatrului Apollo din Chicago, confesionalul său în formă liberă, de 80 de minute. Este bogat cu detalii profane despre fonetele de plastic din orașul studiourilor. Pentru a supraviețui atâta înălțime, Brody trebuie să adune darul – mai bine, cura – de râs.

Strid și sardonic, Brody poartă suficientă hilaritate defensivă și plină de umor. El admite că cursul vieții sale a fost de la pretenție în tinerețe până la pompositate la vârsta adultă: Pictând o imagine a unui artist de divertisment neconformist care încearcă să rămână nevândute, Brody centrează monologul pe un “pitch” fateabil pe care îl face într- pe-investiție “pentru o înțelegere de carte. (Se presupune că romanul sa transformat în spectacolul solo pe care îl vedem).

O întâlnire urâtă în timp ce mersul câinelui său în apropierea gazonului prețios al unui vecin de control-ciudat atrage într-o cascadă de confidențe copilarie. Aflăm cum, crescând în Schuylerville, New York, tânărul Brody vizita în mod constant biroul directorului împotriva voinței lui (o glumă care nu se încheie cu copilărie).

Printre colegii săi, sa aflat că a purtat un roman Dostoievski, cu benzi desenate Marvel în interiorul lui. Indiferent dacă a răsturnat o alegeri de clasă, a lupta împotriva bâzâilor. A apăra droguri sau a aloca un buget teatral pentru a produce Vânătoarea Regală a Soarelui. Brody forțează în mod inevitabil pe tatăl său deschis, profesor la Colegiul Skidmore din apropiere, el “aude ambele părți ale povestirii”.