După ce ne-am întâlnit – After (2019)

Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, După ce ne-am întâlnit – After (2019) online subtitrat spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație furtunoasă.

18 ani, o virgina și o bobocă la facultate, Tessa a trăit o viață destul de nevinovată. Deși tatăl ei a abandonat-o de mult timp pe ea și pe mama ei, Carol, de când era un copil, ea a avut cel mai bun prieten al său, prietenul Noe, alături de ea. Cu toate acestea, cum Tessa este mai în vârstă decât Noe, în timp ce Noe este blocat în liceu încă un an, ea este singura în facultate.

După ce ne-am întâlnit - After (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jenny Gage
Actori: Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Josephine Langford
An: 2019
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.5


After (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review After (2019)

După ce ne-am întâlnit/After, cu premiera pe marile noastre ecrane vineri, 19 aprilie, este o poveste originală despre prima iubire și descoperirea de sine ce a început ca un „fanfiction” publicat în mediul online, capitol după capitol, aproape zilnic, cu fanii ce adorau ceea ce Anna Todd crea.

„Începuturile poveștii din cartea „După ce ne-am întâlnit” au pornit după ce am început să citesc fanfiction”, spune autoarea. „Mereu mi-au plăcut și am dat de ele pe Instagram, acolo unde oamenii scriau aceste lucruri despre trupa One Direction. Eram singura dintre prietenii mei adulți care asculta muzica lor. E ceva care te cucerește în muzica lor, ceva care face oamenii să fie fericiți. M-am alăturat aplicației Wattpad ca să le pot citi. Nu mă gândisem însă niciodată că pot fi eu cea care să scrie fanfiction”.

„După ce ne-am întâlnit” este bazat, așadar, pe cartea Annei Todd, un bestseller omonim care a făcut senzație pe platforma Wattpad. Seria „După ce ne-am întâlnit” include 5 cărți scrise de aceasta care au fost citite de mai bine de 1,5 milioane de ori pe Wattpad. Editura Simon & Schuster a publicat 4 cărți din serie care acum sunt disponibile în peste 40 de țări.

Todd a terminat de citit tot ce era publicat pe Wattpad în legătură cu trupa de băieți. „Voiam să citesc doar despre One Direction așa că m-am gândit că aș putea să scriu un singur capitol. A fost doar acest scurt gând. Mă bucur că mi-a trecut prin minte căci altfel nu ar mai fi fost la fel.”, râde Todd. „Voi scrie un singur capitol ca să mă distrez. După trei luni a început să prindă, iar mai apoi a dat site-ul peste cap. Wattpad m-a contactat pentru a-mi propune să public tot ce am scris ca pe un roman. Cartea a fost scoasă la licitație și trebuia să aleg editorul și editura pe care le doream, care e un fel de vis al fiecărui scriitor devenit realitate…”

„După ce ne-am întâlnit” a devenit, așadar, cea mai citită serie de pe Wattpad, cu peste 1,5 milioane de cititori. Ediția printată a fost publicată în 2014 și a fost tradusă în peste 30 de limbi și a avut mai bine de 11 milioane de copii vândute pe întreg globul. Cartea a fost pe primul loc în vânzări în țări precum Italia, Germania, Franța și Spania.

Interesul de a realiza o versiune pentru cinema a apărut înainte ca povestea să fie publicată în format fizic. „Vorbisem cu editorii și cei de la Wattpad mi-au spus că cineva vrea să ecranizeze cartea. Serios? Nici măcar nu e o carte încă. Ce lucru ciudat, dar minunat.”, spune Todd.

Producătoarea Jennifer Gibgot a fost primul producător care s-a alăturat proiectului. „Când mi-am propus inițial să particip la proiect Instagramul era încă la început. Nu sunt sigură că aveam Facebook măcar.”, spune Gibot. „Atunci când fiica mea a pus o poză cu mine pe Instagram, iar Anna a postat la rândul ei o poză am primit o groază de mesaje de la o groază de fete. Acela a fost momentul în care am devenit conștientă de felul în care se va extinde totul”.

Gibot a fost prinsă în mrejele poveștii. „Sincer, ador povestea dintre Hardin și Tessa pentru că este o iubire imperfectă care pare autentică. Iubirea dintre ei nu a fost drăgălașă. Povestea este despre doi oameni răniți care ajung să fie împreună și să se vindece reciproc, învățând să aibă încredere unul în celălalt”, spune ea. „Celălalt lucru cu care am empatizat a fost faptul că este vorba despre prima iubire. Atunci când citești cărțile, este o experiență plină de emoție viscerală despre ce înseamnă pentru o tânără să se îndrăgostească pentru prima oară, și m-a făcut să-mi amintesc cum era să fiu adolescentă. Din fericire toată lumea a experimentat prima iubire, prima dezamăgire în dragoste, prima oară când ai fost atins de persoana potrivită, iar oamenii vor să li se reamintească de aceste experiențe…”

Povestea
Tessa Young (Josephine Langford) este o studentă dedicată, o fiică conștiincioasă pe care mama ei, Carol (Selma Blair) – care o crește singură, se poate baza mereu. Este o iubită fidelă când vine vorba de prietenul ei Noah (Dylan Arnold). Atunci când Noah și Carol o conduc pe Tessa în primul ei an de facultate, planurile ei de viitor sunt clare: să ia note mari și să își urmeze calea când vine vorba de o carieră de succes și ideea de a trăi fericită până la adânci bătrâneți. Colega ei de cameră, Steph (Khadijha Red Thunder) are însă alte idei. Această încearcă să o convingă pe Tessa să experimenteze viața de student introducând-o în grupul ei de prietenei (Samuel Larsen, Inanna Sarkis, Pia Mia, Swen Temmel), incluzându-l și pe Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin).

Studentul venit din Marea Britanie, Hardin este isteț și misterios și o dezarmează pe Tessa cu starea sa de spirit și comportamentul expansiv. Atunci când un joc de „adevăr sau provocare” de la o petrecere o pune pe Tessa în poziția de a trebui să se sărute cu Hardin ea refuză – un refuz cu care Hardin nu se mai confruntase până atunci. Tessa și Hardin au împreună cursuri de literatură engleză. Noul prieten al Tessei, London (Shane PaulMcGhie) divulgă faptul că Hardin va fi în curând fratele său vitreg și că este fiul decanului facultății (Peter Gallagher). Tessa este surprinsă de faptul că rebelul Hardin este rudă cu o asemenea persoană respectată în campus. Landon mai subliniază că Hardin are un caracter complex și că e posibil să nu fie exact cine pare a fi. Tessa se străduiește să nu intre în jocurile lui Hardin.

Atunci când Hardin o invită să viziteze alături de el „locul său secret” – un loc extrem de frumos, lângă lac, în afara campusului – aceasta dă dovadă de vulnerabilitate și de o dorință nebănuită ce se afla în interiorul său. Tessa începe să își coboare zidurile atât de înalte pe care le ridicase și se deschide față de Hardin, descoperind că au în comun mai multe lucruri decât și-ar fi putut imagina. Pe parcurs ce relația romantică și fizică dintre cei doi înflorește, Tessa începe să își descopere independența și să își pună întrebări legate de orice ar fi știut vreodată despre ea sau despre ce vrea de fapt de la viață. Mintea îi este pusă și mai tare în dezordine atunci când află că Hardin ascunde un secret care le amenință relația.