Duncanville (2020)

Serialul animat Duncanville online subtitrat o are ca producator executiv pe Amy Poehler si pune in centrul atentiei viața de zi cu zi a unui adolescent obisnuit. Duncan (vocea lui Amy Poehler) este un băiat de 15 ani, cu obiective limitate, talente putine și o viață plina de fantezie.

Provine dintr-o familie iubitoare, inclusiv tatăl său, Jack (Ty Burrell) – încearcă tot timpul să fie tatal care al sau tata nu a putut fi niciodată, mama sa – Annie (exprimată de Amy Poehler) ca profesie politista – se îngrijorează de cat de multe alegeri proaste a facut Duncan, și surorile mai mici – Kimberly (Riki Lindhome) și Jing (Joy Osmanski).

Desi il scot din sarite, prietenii Bex (Betsy Sodaro), Yangzi (Yassir Lester) și Wolf (Zach Cherry), impreuna cu Mia (Rashida Jones) – de care este indragostit in secret – ii sunt mereu alaturi. Acest serial de comedie destul de plăcut are câteva glume ușor amuzante și relații pline de viață între prieteni și familie – dar, ca si personajul principal, acest show este de nivel mediu.

Nu există nimic memorabil în privința personajelor, iar interacțiunile sunt adesea banale și previzibile.

Distribuție completă a animatiei Duncanville: Amy Poehler, Ty Burrell, Riki Lindhome, Zach Cherry, Yassir Lester, Betsy Sodaro.

Duncanville (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Amy Poehler, Mike Scully, Julie Thacker
Actori: Amy Poehler, Ty Burrell, Riki Lindhome
An: 2020
Gen: Seriale Online, Animatie, Comedie
IMDB: 5.6


Duncanville (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

S01E11


Trailer