Dulcea lume de după – The Sweet Hereafter (1997)

Dulcea lume de după – The Sweet Hereafter (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Atom Egoyan
Actori: Ian Holm, Sarah Polley, Caerthan Banks
An: 1997
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dulcea lume de după – The Sweet Hereafter

Drama ce documenteaza efectele unui tragic accident de circulatie petrecut in mijlocul unei comunitati marunte…

Sweet Hereafter este la fel de tragic, trist și prozaic ca filme a lua, dar este încă atât de foarte frumos care devine un film care este practic imposibil de uitat.

Povestea nu face nici un secret faptul ce se va întâmpla o tragedie teribilă, chiar de la bun început. Un realizator de film mai mic decât Atom Egoyan ar fi sărit de la șansa de a șoc publicul cu accident ciudat, care îi răpește orașul Sam Dent de aproape toți copiii lor, prin a spune povestea într-un mod liniar. Nu Egoyan. Povestea este fragmentată, sporind astfel adevăratul punct: Nu este vorba despre puterea copleșitoare a pierderii, este vorba de puterea copleșitoare a vinovăției de urmaș (frumos reprezentat în poemul lui Browning Pied Piper din Hamelin, care este menționată în film).

Este vorba de oameni care nu întristați numai pentru cele pe care le-am pierdut, dar, de asemenea, pentru ei înșiși, cât de gol viața lor au devenit din cauza lor tragedii. În concentrându-se asupra acestui punct, filmul se abține de la sentimentul de manipulare (care atât de mulți alții nu), și prezintă emoție adevărată și unintrusive, că, în cele din urmă, în ciuda tuturor terorii, strălucește o lumină de speranță, pentru viața viitoare dulce este nu numai viața de apoi pașnică, este, de asemenea, pe viitor pașnic, continuarea vieții …

Performanțele vorbesc de la sine. Ian Holm și Sarah Polley strălucească în special, prin care acționează frumos supus și subtil. De asemenea, excelează ca Polley un fantastic cântăreț-compozitor. Melodiile din film au fost scrise și executate de una singură.


Trailer Dulcea lume de după – The Sweet Hereafter