Dulapul – Le placard (2001)


Dulapul – Le placard (2001) Film Online Subtitrat


Alt titlu: The Closet
Regia: Francis Veber
Actori: Daniel Auteuil, Gérard Depardieu, Thierry Lhermitte
An: 2001
Gen: Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dulapul – Le placard

Francois Pignon lucreaza pe post de contabil la o fabrica de cauciucuri si este pe cale sa fie concediat. Pentru a preveni acest lucru, noul sau vecin vine cu o idee originala, aceea de a imprastia un zvon ca Francois este homosexual.

Astfel, managementul fabricii se poate teme sa nu fie dati in judecata pentru discriminare sexuala. Desigur, nimic nu se intampla conform planurilor, dar schimbarile din viata lui Francois – si a altor oameni, de asemenea – sunt drastice!

La cate “traduceri” de titluri Dulapul online subtitrat s-au facut; asta lasata cuvant cu cuvant este cea mai neinspirata; caci titlul porneste de la expresia Sortir du Placard; care s-ar traduce a te da pe fata ca esti de alta orientare sexuala; respectiv; homosexual. Daca si englezii au Closeted and in the closet; pentru acelasi lucru; la romani nu exista ; asa ca Dulapul; este de departe cea mai lenesa si neinspirata traducere.

Cat despre subiect Le placard online subtitrat; el este amuzant si inedit; dar tratarea lui este deplorabila. Astfel ca o idee buna a esuat pe drum.Pana si preferatul meu; Depardieu nu a avut ce face pentru a salva situatia. Desi sunt fan comedii franceze; pe aceasta nu o recomand.

PortalulTauTV.com
Dulapul - Le placard (2001) Online Subtitrat in Romana

Le placard (2001)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4