Duel au soleil (2014)

Duel au soleil (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Marc-Antoine Laurent
Actori: Gérard Darmon, Yann Gael, Jeanne Bournaud
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Duel au soleil SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Duel au soleil SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:


Sinopsis Duel au soleil

Povestea Duel au soleil se bazează pe înger Renucci (Gérard Darmon), o poliție corsicană la metode de „personal“ văzut venind pe insula un nou asistent impus pe ea, și el este obligat să accepte. Sébastien Le Tallec (Yann Gaël) este tânăr, Breton, de natură psihologică și foarte atașat de regulile pe care le urmează în scris. Duo-ul poliției va trebui să încerce să colaboreze cu cele mai bune și profesioniste investigații care le vor fi încredințate și, deasupra diferențelor care le-ar putea opune.

În cazul în care ideea de a face Gérard Darmon o serie de televiziune erou nu este mai rău decât oricare alta, proiectul de duel Soare a fost el într-adevăr, un adevărat cadou Inimii interpret de bărbați? Nu sunt atât de sigur dat primele două episoade din noua serie a Franței 2. Alinierea clișeele Corsica astfel ultra simțit premisa filmului amice (antagonist duo nepotriviri și ar trebui cu siguranță mai aproape).

Duel au soleil are cea mai mare dificultate în a scăpa de tot ceea ce sa făcut deja – mai bine – pe subiecte echivalente. Și Sondajul Corsica din partea de benzi desenate sau Mafiosa pantă dramatică. Au luat deja în contul lor de specificul unei zone frumoase, a cărui particularismul locală. Eeste foarte telegenic, nu ad infinitum declinable. Duelul către Soare este, totuși, o producție destul de curată și nu de necinstit.

De o calitate vizuală evidentă, bine făcută, dar pescuitul pentru lipsa de ritm, seria fără a fi neplăcută. Are încă multe probleme să stea. Vina, de asemenea, unele duds ca accente locale forțată a unor actori. Si situații deplasate ale căror improbabilități într-adevăr timid despre o serie de detectiv. A cărui realism a fost, probabil, mai profitabile.