Drunk Wedding (2015)


Drunk Wedding (2015) film online subtitrat

Regia: Nick Weiss
Scenariu: Anthony Weiss, Nick Weiss
Actori: Nick P. Ross, J.R. Ramirez, Christian Cooke
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 4.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Adam Sandler este adesea criticat că filmele sale se simtă ca și cum el este doar platit pentru a merge in vacanta cu prietenii săi și leneș lovește împreună un film Drunk Wedding între timp. Acest lucru este adevărat, dar nu a astfel de sentiment simtit mai adevărat decât cu stare de ebrietate de nunta. Se simte ca director Nick Weiss încropit $ 105,000, închiriat o stațiune în Nicaragua, și a avut doar băși sa turnat în jurul pentru un pic. E ca și cum el a crezut Oamenii fac lucruri nebun la nunti, pentru ca e tot ce trebuie să fac. Și vom face găsit imagini, așa că nu trebuie să facem setările și a deșeurilor de timp, Știi, ceea ce face un film Drunk Wedding. Putem ajunge la plajă și barele mai repede în acest fel.

Povestea Drunk Wedding, sau cred ca ar trebui să spun “premisă”, deoarece nu există nici o poveste, este de două persoane sunt cu o nunta de destinație, și unul dintre prietenii lor decide să dea camere tuturor, astfel încât acestea pot toate documenta. Asta e practic. Apoi au du-te la un lucru stupid și / sau groaznic la altul. Oamenii sunt mai multe dat buzna în timp ce a face sex, un tip se pisat pe de alt tip de gândire el este pe cale de a avea sex cu o fată el este în, și multe, multe scene de vizionarea oameni de partid și bea ca de pește. Deci, imagine oricare dintre aceste filme Drunk Wedding direct-to-DVD National Lampoon care au venit în ultimii zece ani sau cam asa ceva si fac un film Drunk Wedding imagini găsit. Asta e ceea ce este aceasta.

Acest lucru nu este să spun că sunt împotriva umor vulgar sau brut-out. Dacă este utilizat în mod eficient, aceasta poate fi foarte amuzant, dar trebuie să existe altceva în afară de gândire se întâmplă un tip forțat într-un Threesome cu un alt bărbat este brut. Dacă e doar un comportament stupid pentru nouăzeci minute, fără nici recunoaște cât de prost este, sau folosind-o pentru un scop narativ, atunci acesta devine plictisitor și, eventual, enervant. Cu fiecare trece una-marind de cât de teribil o persoană ar putea fi altul, tocmai am primit mai mult și mai furios. Este posibil să fi observat că nu am folosit numele unui singur actor în acest comentariu in Drunk Wedding. Asta pentru ca fiecare dintre ele sunt cretini interschimbabile. Nimeni nu dezvoltă un caracter distinct, dar apoi, din nou, cum poti dezvolta un caracter atunci când nu există nimic altceva pentru a vă propulsa în nici un fel. Sunt toate pe un spectru care variaza de la idiot pentru a finaliza sociopat, și antichități lor nu sunt câtuși de puțin amuzant. De asemenea, eu nu am folosit numele actorilor, pentru că nu vreau să pun vina acestei prostii pălmuit împreună pe ele. Ei au făcut ceea ce li sa spus, și, uneori, trebuie doar să ia concerte te oferite. Au o excursie la Nicaragua din ea, deci cred că sunt în regulă.

Atunci când cel mai bun lucru pe care pot spune despre un film este ca a fost joc la o Alamo Drafthouse, așa că am putea, pentru alimente, in Drunk Wedding, care este o problemă gravă. Sincer, acest lucru nu ar trebui să joci acolo (sau oriunde), deoarece nu există nici un motiv bun acest lucru ar fi fost vreodata luat de distribuție. Acesta este un film pentru cineastii pentru a vedea și privi înapoi pe gândire numai, “Ce timp nebun.” Am platit $ 10.25 pentru acest film. Nu numai că vreau înapoi, vreau o suplimentare de $ 10.25 pe deasupra, și-a cerut scuze în scris de la Paramount ar fi frumos, de asemenea. Aceasta a fost o experiență cu adevărat neplăcut de la început până la sfârșit, înrudit cu Film 43. Dacă aș putea da acest film mai mic decât un “F”, aș face.