Drumul spre libertate – Ticket Out (2012)

Drumul spre libertate – Ticket Out (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Doug Lodato
Actori: Ray Liotta, Alexandra Breckenridge, Billy Burke
An: 2012
Gen: Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drumul spre libertate – Ticket Out

O tânără mamă neajutorată, interpretată de frumoasa Alexandra Breckenridge. Fuge împreună cu copiii ei de soțul abuziv (Billy Burke) și primește ajutor de la un necunoscut pe nume Jim (Ray Liotta).

Jocelyn (Alexandra Breckenridge) este o tanara mama, înnebunită de durere să învețe fostul ei sot abuziv Dennis (Billy Burke). Va fi permis accesul la copiii lor, pe cine a abuzat de. Ea se trezește aruncat un colac de salvare, atunci când ea a pus în contact cu Jim (Ray Liotta). Care lucrează pentru o rețea subterană, care protejează femeile în situația ei. Dar Dennis contraatacă, și ca o plasă din ce în ce strânse se închide, Jocelyn trebuie să întreb cine poate avea încredere într-adevăr.

Ca și în cazul în care nu a fost suficient de aceste filme mici de unică folosință, Ray Liotta. Evident, doar o face pentru salariu ușor, tot ce era nevoie pentru Lionsgate să vină și să elibereze aceasta ultima o astfel de intrare cu un capac nou lucios și lucrări de artă, în ciuda faptului că inițial a lansat în urmă cu doi ani.

Certificatul 12 (atat din Marea Britanie si panourile de film irlandez) oferă, de asemenea, unele indicații spre mai prietenos piața de familie se are în vedere. Original “Goodfella”, el însuși nu face apariția până la un bun douăzeci de minute în la film, lăsându-vă întrebați dacă ați fost indus în eroare prin introducerea pe piață și este doar o alta dintre aceste aparitii au avut un rol de sprijin.


Trailer Drumul spre libertate – Ticket Out

https://www.youtube.com/watch?v=ASsTyDYTM5g