Drumul speranţei – Love Finds a Home (2009)


Drumul speranţei – Love Finds a Home (2009) film online subtitrat

Regia: David S. Cass Sr.
Actori: Michael Trevino, Michelle Josette, Sarah Jones, Matthew Florida, Courtney Halverson
Anul: 2009
Gen: Familie, Western
IMDB: 6.1/10 din 327 voturi

Provocări sunt abundente pentru cei îndrăznit să practice medicina în frontiera primitiv. Dr. Belinda Simpson Owens (Sarah Jones) sa confruntat cu partea ei de suferință în a pierde primul ei soț și lupta pentru a salva vieti intr-un moment in care medicii sunt de multe ori respinse perioadă, Drumul speranţei, mult mai puțin medici de sex feminin. Acum e urecheat o încredere respectabil in randul pacientilor ei și fierar recăsătorit Lee Owens (Iordania Bridges). Împreună, acestea sunt creșterea orfan impetuos, Lily (Courtney Halverson), care se uită la ele ca părinți. Belinda e unul fisură în lumea ei altfel fericita este o incapacitatea de a avea copii. Efectuarea de situația tot mai precară este sosirea cel mai bun prieten a lui Belinda Annie (Haylie Duff), care acum este căsătorită și așteaptă primul ei copil. În cursul vizitei lui Annie, Belinda începe să se teamă prietenul ei poate avea o afectiune rara care, dacă nu sunt tratate în mod corespunzător ar putea duce la pierderea, fie copil, Annie sau ambele, care solicită imediat lui Annie mama-in-lege (Patty Duke) să se prezinte la domiciliu Owens. O moașă, Mary are mult prea multe idealuri “de modă veche” pentru gustul Dr. Belinda și contrazice aproape tot Belinda recomandă. Ciocnirile rezultate rezolvă în cunoaștere atât femeilor … și un potențial tragedie.

Această serie a fost lucrat cu prea multe necazuri pentru personajele – cu plecare putere de intențiile autorului. Acest lucru este în cazul în care scriitorii traistă și realizatori de film Drumul speranţei a făcut greșeala fatală în adaptarea serie, și-au înfuriat mulți dintre fani carte în procesul. Noi nu vedem în mod normal tragediile, dar cu toate acestea pentru fanii de materialul original, modificările și decese au fost semnificative. Desigur, o parte din viziunile celorlalți participanți “a lui Michael Landon Jr. și, probabil, a vrut să creeze un portret mai” realist “de viață american ca un pionier, dar în cele din urmă a devenit mai realist decât munca autorului. Viața nu este întotdeauna ușor sau fericit vreodată după-. Îmi dau seama că și cu siguranță înapoi în aceste vremuri totul a fost cu atât mai greu și o boală nu a fost întotdeauna atât de ușor vindecat, dar asta e un motiv de mare de ce mă uit la filme – să se distreze, nu deprimat. Si mult de dragoste Gaseste parcele o casă sunt “prea” nerealist.

Cu riscul de a anula complet tot Tocmai am ranted despre, in Drumul speranţei, finalul în această serie altfel emotionanta este în valoare de văzut dacă v-ați bucurat de titlurile anterioare. Printre toate dialogului sappy, serii limitate si costume cu buget redus este un farmec despre povestea. Este curat pentru un singur lucru și-l descrie încrederea unei familii în Dumnezeu. În timp ce aceasta nu poate fi la fel de spiritual și alte inspirații recente creștine mai larg cunoscute, Drumul speranţei, este fost portretizat simplu și lovește o ca o credință persoane pot fi partajate înapoi în astfel de momente, când munca fizică grea a fost de multe ori singura modalitate de a supraviețui. Așa cum am menționat mai înainte, decoruri si costume sunt nimic atât de extraordinar. Și care acționează a fost lipsit în această adaptare, mai mult decât fostul titlu. Stelele se întorc de dragoste ia Wing jucat aceste părți mai bine în prealabil, Drumul speranţei, în timp ce nou-venit Courtney Halverson a dat un spectacol de dulce ca de foc, incapatanat Lily se confruntă prima dragoste. Haylie Duff și Patty Duke atât transformat în portrete decente de caractere lor non-existente ale romanului titular.