Drive Hard (2014)

Drive Hard (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Șoferul
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Chad Law, Evan Law
IMDB: 4.3
Regia: Brian Trenchard-Smith
Actori: John Cusack, Thomas Jane, Zoe Ventoura

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Aproximativ la fel de neuitat ca și titlul, “Drive Hard” își găsește John Cusack și Thomas Jane ca americanii din Australia – probabil din motive de finanțare, mai degrabă decât comoditate narative – aruncate împreună în scopuri crima-capere-comedie. Acest tip de B-grade de acțiune amice pic pe roți, s-ar fi potrivit mînã pe un proiect de lege drive-in între “Smokey și Bandit” knockoffs de tip acum patru decenii, și în afară de numărul de telefoane mobile aruncate de geamuri auto, veteran Aussie schlockmeister Brian Trenchard-Smith și-a făcut puțin prețioase pentru a actualiza convențiile genului obosit copiat aici. Lansarea de cinematografe Stateside 03 octombrie, in filme online Drive Hard, pe fondul unei serii de lansările internaționale în diverse formate, această inofensivă în cazul în care mediocritatea are suficiente destul de gusturi primitive aspecte în mod generic vandabile pentru a transforma un profit prin intermediul vânzărilor auxiliare.

Fostul șofer pro cursa auto Peter (Jane) a părăsit acea vocație pentru viața domestică, deși familia el a creat Down Under abia îl apreciază. Soția lui henpecking avocat (Yesse Spence) face apel focurile de armă și oferă cea mai mare parte a veniturilor lor, în timp ce fiica lor preadolescenți (actrița merge curios nefacturată în lista de distribuție) este deja un snob plin-on privat-școală. Peter speră să deschidă o școală de curse din Drive Hard, dar fondurile pentru care nu sunt viitoare; între timp, el lucrează cu fracțiune de normă, ca un fel mult mai puțin interesant de instructor de conducere, ajutând oamenii obișnuiți obține licențele lor. Clientul de astăzi nu este tocmai obișnuită, cu toate acestea: Fellow american Simon (Cusack) pare să se bucure de fiecare flouting lege de trafic înainte de a porni roata din spate peste la profesor. Spunând: “Voi fi de cinci minute,” el rațe în HQ pentru Intl. Banca & Trust, in curs de dezvoltare un pic mai târziu, într-o grindină de focuri de armă in Drive Hard.

Se pare ca Simon Petru a cercetat, și din cauza abilitățile sale de curse el a selectat ca un ideal (dacă nu dorește) șofer de scăpare. Când încearcă să fugă pe captor pe jos, neînarmat Petru este (oarecum nonsensically), împușcat de poliție, astfel încât el se urcă din nou în Drive Hard și în mod corespunzător pe amândouă scapă de acolo. La scurt timp au renuntat polițiștii, cel puțin temporar. Dar acum, acestea sunt urmăriți de “personalul de securitate” corporative cu ordinele de a ucide, din moment ce banca Rossi honcho (Christopher Morris) stie fostul asociat Simon știe despre anumite spălare de bani masive instituționale și a fraudei fiscale – Drive Hard – așa cum fac doi investigatori federali (Zoe Ventoura , Jason Wilder) care caută pește penale mai mare decât Simon și measly 9 milioane dolari el crestate astăzi. Cu toate acestea, spărgători de bănci sunt peste tot la televizor, creând probleme ca duo-ul conduce pe Coasta de Aur și sunt recunoscute de către cetățeni medii pe trăgaci.