Dreptate la înălţime – Man on a Ledge (2012)

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos din Dreptate la înălţime – Man on a Ledge îl aduce pe un polițist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui șansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit și îmbrăcat la patru ace Nick amenință că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo și forțele de ordine trimit de urgență un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct iar în timp ce joacă rolul sinucigașului Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari pentru dispariția căruia ajunsese inițial în închisoare. Este singura cale de a-și demonstra nevinovăția și pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliția reușește să îl identifice o echipă SWAT este trimisă pe poziție pentru a-l extermina și cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul șansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.


Regia: Asger Leth
Actori: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 102 minute
IMDB: 6.6


Man on a Ledge (2012) Online Subtitrat