Dream Boat (2017)

Dream Boat (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Tristan Ferland Milewski
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<63PnzuyiWzc/dream.b" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dream Boat

Într-o croazieră pentru homosexuali, cinci pasageri de naționalități diferite lasă deoparte viața de familie și cultura pentru a se distra și a reflecta asupra vieții.

Este greu să te uiți la o grămadă de băieți într-un traseu elaborat de partid, care merge pe un coridor îngust și luminos de vapoare de croazieră, subliniat de o coloană sonoră tristă, precum Debussy.

Există o mulțime de această detașare aproape clinică despre ceea ce se observă. Destul, astfel încât activitățile – care probabil erau foarte distractive pentru majoritatea participanților – arătau trist și singuri, ca să nu mai vorbim de suprareal.

Am sentimente mixte despre acest film. Detașamentul este punctul de vedere. Cred că se comportă ca obiectiv, dar, într-adevăr, este destul de judecată. Camera încetinită de mișcare se află pe băieți care sunt la nord de 60, în pene sau în harnasamente din piele. Vedeți fiecare colț și șuvoi în fețele lor bine obosite; orice bucurie pe care tipii le simt devine epuizate. Este corect? Sigur. Spune o poveste? Da. Este interesant și distractiv să te uiți? Nu pentru mine.

Filmul se concentrează pe cinci tipi din Europa și din Orientul Mijlociu, deci, punctează pentru asta. Dar. Un tip este într-un scaun cu rotile, iar altul locuiește în Dubai. Un tip este palestinian care locuiește acum în Belgia. Filmul pare să sugereze că provocările lor de viață sunt echivalente, cel puțin din perspectiva de a fi homosexual și de a se încadra în comunitatea gay. Deci, este greu să nu simțiți că producătorii de filme văd cît de drăguț este încă un handicap.