Dream Big Engineering Our World (2017)


Cunoscut de câștigătorul Premiului Oscar Jeff Bridges, este un prim film de acest gen pentru IMAX și teatrele cu ecran gigant care vor transforma modul în care ne gândim la inginerie. De la Marele Zid al Chinei și cele mai înalte clădiri din lume până la roboți subacvatici, mașini solare și orașe inteligente și durabile, Dream Big Engineering Our World sărbătorește ingeniozitatea umană din spatele ingineriei minunate și mici și arată cum inginerii împing limitele inovării în moduri neașteptate și uimitoare.

Cu povestile sale inspirate despre mintea si viziunea extraordinara pentru cele mai mari ecrane din lume, Dream Big Engineering Our World online subtitrat dezvăluie compasiunea și creativitatea care îi determină pe ingineri să creeze vieți mai bune pentru oameni și un viitor mai durabil pentru noi toți. Este un film MacGillivray Freeman produs în parteneriat cu Societatea Americană de Ingineri Civile și prezentat de Bechtel Corporation.

Dream Big Engineering Our World online subtitrat urmează o selecție de ingineri, toate femei, care au pornit pe o cale de carieră pentru ai ajuta pe alții. De ce să deveniți inginer? Imaginile ajută. Văzând zgârie-nori străpungand orizontul și punctele de legătură ale oamenilor peste apele superbe face ca această opțiune de carieră atractivă. De asemenea, ajutând oamenii. Un inginer își dă timpul să construiască poduri, astfel încât să poată trece în siguranță peste râuri.


Alt titlu: Dream Big: Engineering Our World
Regia: Greg MacGillivray
Actori: Jeff Bridges, Steve Burrows, Angelica Hernandez
An: Filme Online 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.8


Dream Big Engineering Our World (2017) Online Subtitrat


Dream Big Engineering Our World (2017)
Dream Big Engineering Our World (2017) Online Subtitrat in Romana

Cunoscut de câștigătorul Premiului Oscar Jeff Bridges, este un prim film de acest gen pentru IMAX și teatrele cu ecran gigant care vor transforma modul în

Notă film - PortalulTauTV.net:
4