Dragoste interzisă – Dhadkan (2000)

Dragoste interzisă – Dhadkan (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Dharmesh Darshan
Actori: Akshay Kumar, Shilpa Shetty, Sunil Shetty
An: 2000
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 6.7


Dhadkan Partea 1:

Dhadkan Partea 2:


Sinopsis Dragoste interzisă – Dhadkan

Bogătașa Anjali se îndrăgostește de un bărbat sărac, Dev. Amândoi vor să se căsătorească, dar familia lui Anjali se opune și vrea, în schimb, s-o căsătorească pe fată cu un tânăr la fel de bogat ca ea.

Am început într-un fel se bucură de acest film, după ceva timp, dar nu a înțeles niciodată cu adevărat nevoia de script-ul prea melodramatice și scrierea bătături. Îmi place Bollywood-ului pentru emoțiile sale nereținute, dar este foarte mult chinuit în aceasta. Nu că mă așteptam de mult de la Dharmesh Darshanului, care a făcut unele filme incredibil de stupide, dar dialogurile au fost atât de al naibii de ieftin. dragostea mărturisirile lui Sunil la Shilpa, discursuri de mare ton, argumentele cu tatăl lui Shilpa și moartea subită a mamei sale sunt platitudine pur și vechi.

Mai mult decât atât, dintr-o dată se întoarce ca unul dintre cei mai bogați oameni din oraș. Ce nonsens! overacting lui nu ajută. El este Hamming prin toate. Dar apoi vine bunătatea însuși, Akshay Kumar, a cărui atitudine prea generoasă și rugăciunile de dimineață sunt la fel de prea clișeu ca să fie adevărat, dar nu se poate, dar simpatizez cu Ram său optimist și liniștit. Cumva începeți să vă simțiți în mod inevitabil, fermecat și entuziasmat de acțiunea filmului și romantismul Akshay-Shilpa.

dialoguri adesea kitschy Akshay în mod surprinzător, nu să-l arate ciudat. Din contră, el este convingător și pare a fi un tip simplu și un soț iubitor. E ceva ce cu adevărat sincer și artizanale despre performanțele sale care funcționează. Există, de asemenea, un aspect minunat de tânărul hottie Mahima, care este fermecător și frumos în rolul ei relativ nesemnificativ. Filmul, cu toate acestea, este filmul destul de Shilpa, iar ea este izbitor de convingătoare pe tot parcursul filmului.