Dragoste de cinci stele – For Love or Money (1993)

Dragoste de cinci stele – For Love or Money (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Michael J. Fox, Gabrielle Anwar, Udo Kier, Patrick Breen, Saverio Guerra, Susan Blommaert
Anul: 1993
Gen: Romantice, Comedie, Drama
IMDB: 6.1
Durata: 96 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0Ecph7gkaFc/For.Love.or.Money" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dragoste de cinci stele – For Love or Money

Doug (Michael J. Fox) este un ușier tupeist și foarte descurcăreț de la un hotel foarte luxos din New York, capabil să satisfacă dorințele cele mai extravagante ale clienților. Însă el nu vrea să rămână ușier pentru toată viața, visul său fiind să-și construiască propriul hotel de cinci stele. Ca să-și vadă visul cu ochii el are nevoie doar de… trei milioane de dolari!

Într-o zi pe ușa hotelului unde lucrează Doug intră magnatul Christian Hanover (Anthony Higgins) venit la o întâlnire secretă cu superba sa amantă Andy Hart (Gabrielle Anwar). Pentru Doug apariția miliardarului este mană cerească și el profită de ocazie pentru a-l convinge să investească 3 milioane de dolari în ambițiosul său proiect. Hanover acceptă cu o condiție. Atunci când e plecat să-și vadă nevasta, Doug trebuie să aibă grijă de amantă.

Realizând că este pe cale să-și transforme visul în realitate, Doug face pe baby-sitter-ul cu ingenua Andy. Pe masură ce petrec mai mult timp împreună, Doug își dă seama că este pe cale să se îndrăgostească de ea. Când Cupidon se cuibărește definitiv în sufletul lui, dar și în al ei, Doug este constrâns să aleaga ceea ce vrea cu adevărat – bani sau iubire?


Trailer Dragoste de cinci stele – For Love or Money